- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
En altalanos dolgokra hasznalom, illetve kodolasra a Mac-et, de en nem alkalmazast emelnek ki, hanem a gondmentes gordulekeny hasznalatot, mint OS. Mivel nem kell millionyi hardver-komboval kompatibilisnak lennie, igy nagyon ritka a driver update, nincs osszeakadas. Olyan mintha egy konzol lenne egy PC-s vilagban. Az OS es a vas ossze van csiszolva. Gondolom az MS reszben ezert keszithette a Surface szeriat.
8 eve nem telepitettem ujra a Macbookom, az eves nagy frissitesek is az elozore telepulnek es nincs vele gondom. Raadasul gondolj bele, hogy 8 eves beleposzintu a hardver, 2 magos Core i5-3427U 1.8GHz (Ivy Bridge), 8GB RAM es ma is villamgyors altalanos hasznalatban.
Persze itt is vannak rosszul sikerult vasak. Pl. a regi Nvidia-as korszak, ahol alul lett tervezve a hutes, es kiolvasztotta magat GPU, de az elso Retinas Macbookokkal is voltak gondok. Az uj Macbook Air hutese gyalazatos. En messzirol kerulom azokat a megoldasokat, ahol engedik 90-100 fokra felmenni a hofokot. Gondoljak, ha van CPU hovedelem, meg throttling akkor minek is bele rendes hutes. Cserebe lehet meg vekonyabb, meg konnyebb. Jelenleg a friss Macbookoknal talan csak a 16 inches MBP-ben van rendes hutes.
-
duracell89
senior tag
Szerintem a kreatívoknál is nagyobb csoport, aki macOS preferál az a szoftverfejlesztők. Nyilván erősen függ attól, hogy mire és mit fejlesztesz, de a pár cégben ahol én itt nálunk megfordultam (Auszria) fejlesztő kollégák kb. 100% macOS preferálta. Sőt a legtöbb mail/word/excel "manager" kategória is 50%+ a mac penetráció, talán nekik a tartósság, vagy pusztán a "cool factor", valamint persze hogy egy laptop büdzsébe a cégben nekik is csont nélkül befér már az Air vagy alapabb MBP/iMac.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest