- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hogy ne lenne. Épp csak az összes áfakörös cég a világon... Itthon ez úgy működik, hogy megveszi, kifizeti az eladónak, a NAV-tól meg visszaigényli. Külföldről ez túl macerás, azért lehet megtenni, hogy EU-s adószámmal a nettó árat fizeted ki és után nem igényelsz vissza.
-
TomPack
őstag
Én katás vagyok. Bevallani és befizetni be kell, de visszaigényelni nem lehet!
Így volt jó nekem az olcsóbb szlovák áfával megvenni az eustock-on!
Áfás cég meg megveszi itthon, és kap róla rendes áfás számlát, nem kell bohóckodni a fordított áfával. Ugyanannyiba kerül megvenni a Lurdyban...
Ezért írtam, hogy nem értem mi ebben a buli. Szlovák bruttóban volt értelme, de ezzel elkaszálták magukat. -
rsf
senior tag
A Wayteq hivatalos forgalmazó és szervíz is.
Ha az eustock tőle vette a Xiaomi cuccokat akkor nem szóltam.
A lényeg:
Ha én lennék egy márka hivatalos importőre és szervize nem hinném, hogy szervizelnék szürke importos cuccokat. Ha csak szervíz lennék akkor az más tészta.
Persze ez csak találgatás. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest