- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
kelzsoca #413 üzenetére
Ez pedig lemaradt.
Regisztráljatok a webshopba, privát üzenetben küldjétek el a regisztrált email címet, és az első vásárlásnál, a webshopban raktáron lévő termékekből 5% kedvezményt, és ingyenes kiszállítást biztosítok.
A fenti kedvezményre ezen héten van lehetőség jelentkezni. -
Mercutio_
félisten
válasz
kelzsoca #426 üzenetére
Mi 10T Lite-nál hiányzik a (fizikai) méretre vonatkozó sor
Van esetleg infótok arról, hogy lesz-e Mi 11 Mini, vagy más, a korábbi Mi 9 SE-hez hasonló méretű kisebb teló?
-
válasz
kelzsoca #426 üzenetére
tök jó, hogy van újra bolt
a fordítások nem tudom, sajátok-e, de ilyenekre érdemes figyelni: Ha az induktív tárgy belép az alsó szenzor hatókörébe, a csap kinyílik és a víz elkezd folyni a csapból. Ha az objektív elhagyja a területet, a víz elzáródik. Két fajta érzékelővel rendelkezik, és igen gyorsan, 0.25 másodperc alatt megnyitja a vízáramot.
-
-
-
-
-
HUNited
őstag
válasz
kelzsoca #369 üzenetére
A JTC nevű számtech nagykerről beszélt a kolléga. A Redmi 9 az ott konkrétan olcsóbb volt (ennek ellenére is tőled rendeltem meg) majd kétezerrel. De pl. a Mi Note 10 Lite nálad a legolcsóbb. Szóval nem állítom, hogy mindenben drága vagy, de belefutottam már 1-1 dologba.
-
-
-
-
HUNited
őstag
válasz
kelzsoca #324 üzenetére
Kelzsoca, tudom nem te tehetsz róla, szóval ez csak kérdés.
Ez a Xiaomi Air Dots Pro (https://eustock.eu/shop/audio/xiaomi-mi-airdots-true-wireless-bluetooth-fulhallgato-reszletek), tényleg egy ilyen ipari hulladék, egy szintén nálatok vásárolt Tronsmart Encore S4-hez képest? Már 70% körül is recseg, olyan a hangja mintha mono lenne (sztereoba van társítva, a jobb füles kezeli a balt is), néha nem kapcsol ki ha a bölcsőbe teszem, máskor meg a bölcsőbe tett füles magától bekapcsolódik és csatlakozik a mobilomhoz (ami azért kellemetlen, mert nyilván nem hallom ha hívnak, ha a füles a bölcsőben van).
Szóval ez ilyen, vagy csak megszívtam?
-
-
-
Chaser
legenda
válasz
kelzsoca #211 üzenetére
ezt értem, de pont ahogy mondod, ez engem mint vásárlót nem érdekel, de sztem senkit, aki vásárolni akar, de mihelyst megkérdezik, megfelel-e a listaár, állok-e úgy anyagilag, mert ha nem, -50%-ért is vihetek telefont, mindenképpen érdekelni fognak az ő nyűgjeik is
de addig nem
-
Chaser
legenda
válasz
kelzsoca #195 üzenetére
akkor maradjunk azoknál a telefonoknál, amiket hivatalosan forgalmazott a xiaomi itthon, vagy azt akarod mondani, a sufni gsm megteheti, h berendel 5-10 darabot, a xiaominál elő van írva, h a saját vállalkozásából ő kénytelen magának 500db-ot rendelni?
most nem hivatalos partnerekről van szó, hanem a xiaomi itthoni képviseletéről
vásároltam kínából cégesen sokat, dhl-lel pár munkanapon belül itt volt a csomag, vámolással
szumma szummárum, én ezen csak mosolygok, kifogás ezer van, eredmény csak egy -
rsf
senior tag
válasz
kelzsoca #151 üzenetére
Tegnap voltam egy 12e fös szlovák kisvárosban a határtól 16 km-re.
Volt ott az üzlet soron egy műszaki bolt olyan mint nálunk kb. az euronics.
Hát ott annyi xiaomi teló volt hogy csak lestem. Note7 3Gb, 4Gb stb.
És elég jó árak is voltak a 6A akciós volt 84 euro.
De a Note 7 4/64 global 224 euro.
Jó hogy láttam elég gagyi műanyag hatása van. El is ment tőle a kedvem.. Pedig pont a kék színű volt amit kinéztem magamnak..
De akkor ez hogy van hogy nálunk nincs ott meg dögivel??
Üdv. -
Faterkam
addikt
válasz
kelzsoca #151 üzenetére
Ezt értem, mégis az Eustock is jobban el volt látva Xiaomi termékekkel, mint a Xiaomi.hu! Ugye ez tény, és az Eustock nem szürke importos volt. A webshop kereshetőség, szűrés, felhasználhatóságáról inkább nem is beszélek... Ráadásul úgy, hogy nem két nap alatt rakták össze (pedig úgy néz ki!)
A Xiaomi gyártási problémáira, meg annyit mondanék, minek 3-4 havonta új modellel kijönni, ha a régieket sem tudja legyártani!
-
Chaser
legenda
válasz
kelzsoca #151 üzenetére
a ce történet oké...
"A Xiaomi gyártási problémákkal, kapacitás problémákkal küzd folyamatosan (telefon részleg) ez azt jelenti, hogy egyszerűen nem tud annyi készüléket legyártani, amivel a teljes piacot le tudja fedni, a kínai, és az indiai piacra jut termék, az európai piacra pedig olyan minimális, hogy azt gyakorlatilag percek alatt felszívja a piac, tehát a Xiaomi szerződött partnerei nem jutnak áruhoz, miközben a gyártó felé előre le kell adni az igényeket/rendelést, és azt ki is kell fizetni.
A rendelés leadása, és a kifizetés után akár hónapok is eltelnek áru nélkül, és ezzel a Xiaomi is tisztában van, a partnerei türelmét kéri."ez engem mint vásárlót roppantul nem érdekel
ezzel egyet érnek el, lejáratják saját magukat, nagyon jó a hivatalos mi store, csak éppen vásárolni nem lehet, sztem azért elég lol ( : kategóriaszerk:
valahol láttam egy fb linket, hirdettek valamit nagy erőkkel, de nem rendelhető...valaki megjegyezte h ennek nagyon sok értelme van így, mire a főokos' képviselő benyögte, a lurdy házban lehet venni..hát mit ne mondjak, nyilván majd mindenki szalad a lurdy házba az egész országból, meg milyen már, h benn a boltban van, de rendelni nem lehet? az megint nem érdekel senkit, h papíron lehet két különböző business
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Milyen videókártyát?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest