Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
Ha hornyot esztergáltatsz bele, akkor spirál alakban tedd és a kezdő és vég csonkok legyenek a be és kijárata. Hogy a víz minél több időt töltsön azzal, hogy átveszi a hőt. Ha keresztmarást csináltatsz, akkor pedig egy válaszfalat csináltass a kimenő és bejövő oldalra.
Bár gondolom ezt magadtól is tudod.
Ahogy az előttem író is tette, figyelj oda arra, hogy a víz minél nagyobb felületen találkozzon a bordával... De ugyanakkor ne tudjon sehol megragadni...
-
ViZion
félisten
Egy olcsó blokknak is sokszorosa a felülete, mint ennek. Szal. tippre ez nem lesz vmi bajnok, egy közepes lég elveri majd... Hacsak a belseje nem kap vmi komolyabb kialakítást.
-
creation
senior tag
Érdekes meglátás egy C2D-t vizezni... Ha más is rá lesz kötve (VGA, Chipset), akkor érthető a hóbort,de arra egy Ninja vagy egy Orochi is bőven sok venti nélkül...
Viszont ha ez hobby célból valósul meg, akkor megértelek...
A réz magot egy jó marós be tudja bordázni, ha találsz egy lelkes esztergányost, akkor az alu testet kívülről meg tudod meneteltetni és egy plexi kupakot tudsz rá faragtatni szintén menettel, s akkor egy beszúrással az O-gyűrű helye is megoldott...
-
pprod94
aktív tag
Ú ez nagyon menő! Végeredményt mindenképp publikáld! Éles használat előtt azért egy darabig asztalra letéve járatnám.
-
ƬΛЯΛ
senior tag
válasz
AllTheBest #2 üzenetére
Köszönöm!
-
ƬΛЯΛ
senior tag
válasz
macilaci78 #5 üzenetére
Be lesz, kifúrt, vagy sima rézlapokat fogok beletenni
-
ƬΛЯΛ
senior tag
Az csak a paint miatt barna
Az vagy plexi lesz, vagy fémlap. Ez még nem pontos, hogy melyik. Ha fém, akkor ragasztás vagy forrasztás és csavar, ha plexi (ami nekem jobban tetszik) akkor gumigyűrű és csavar. Körbe szeretnék 8db vékony csavart a plexin keresztül az alumínium részbe csavarozni. Persze rendesen bemenetezni, sűrű menetes csavarral
-
Syl
nagyúr
És azt a barna "csőtartó kupakot" hogy fogod rögzíteni a "testhez"?
-
DR|FTK|NG
veterán
Egy ilyen nekem is kell.
-
AllTheBest
őstag
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a vége, érdekesnek tűnik
Sok sikert hozzá
-
ƬΛЯΛ
senior tag
ITT BÁRKI KAPCSOLATBA LÉPHET VELEM, PÜ-N KÍVÜL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest