- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaren91
senior tag
válasz
t72killer #42 üzenetére
Igen azt akartam írni csak melóba vagyok és suttyomba kell írni aztán a nagy kapkodasban elirtam🙂
#58: Az a baj az egésszel hogy most elkezdhetné az amd is ugyan azt amit az nv kiberhal mindent a gpu ból és ramegy a dx 11 teljesítményre, meg alacsony fogyasztásra, de így akkor még 50 év múlva is dx 11 nél tartanánk.... Próbálnák szerencsétlen low level apikat erőltetni, de amíg az iparág többsége az nv kezében van és tolja a dx11 et addig mindenki azt fogja venni amin azok a játékok jól futnak és arra is fognak fejleszteni... Szal ez ilyen 22 es csapdája
-
Anaren91
senior tag
Tudom hogy kb semmire nem volt jó az a teszt néztem én is ma másikat, nameg igen consumer változat kap driver támogatást satobbi ezt csak hozzafűztem hogy azért már pár kártya megfordult a keze alatt és hát na ezzel zárja le a videót hogy perpil gamingre nem érdemes kiadni a Pascal v ért 3k dodót
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Diablo IV
- Nintendo Switch 2
- Nintendo 3DS és DS topic
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest