- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
Valami részletesebbet írnál a játékmenetről hogy a harcok hogy működnek pl.: szabadtéren? A késelést még értem az "easy" és azt még régen airsoftnál használtam én is, de a szabadtéri harcot ezen kívül nem tudom elképzelni.
Beltéren akkor ha fegyverrel mész be akkor már az tamadásnak számít, ha elrakott vagy logó fegyverrel akkor pedig semleges szándékúnak? De ha már a fegyverrel mész be akkor a szobában lévő karaktereknek van esélyük valahogy védekezni?
Meg láttam írtad hogy 24-48 óra is lehet a játék akár alvás nelkül, azért már húzósnak hangzik, mennyire nehéz akkor szerepben maradni? -
KISDUCK
addikt
Ezeken a játékokon lövitek is egymást airsofttal vagy csak bemondájtok hogy fejlövés és halott vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest