- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
A nyugati sárkányok getsyk...
Mondjuk a többi is. :PIRL valóban nem lehet egyszerű implementálni a mágiát és a dekázást. (Hacsak, nem hozod be oda a "Beléptél a szobába.; Ezt látod.; Mit csinálsz?; Dobj K10-el!"-t )
Mindazonáltal, ez így számomra már nem lenne Shadowrun. Pont az adja meg a sava borsát, hogy a tech vegyül, illetve feszül egymásnak az ősi tudásokkal.#10 Diabolis:
Persze, bedobok 1-2 Nuka-Cola-t és reggel ghoul szájszagra ébredek. Hmmm.. Sounds goood... :P
Ám, a 0-24 még OK, de hogy a 35.-ik órában már haluznék rendesen, az is biztos.
(Ha, nem is aktív karakterként, de mint nézők / NPC-k lehetnek jelen?)#12 Diabolis
Ez most szarkazmus volt, avagy tényleg le van egyszerűsítve ennyire? -
Az tetszett többek közt ezekben a P&P játékokban, hogy az alap szabálykönyvek, kvázi útmutatónak tekinthetőek. Szóval, közös megegyezés alapján, úgy alakíthattad a világot/storyt/ellenfeleket, ahogy tetszik.
Nekem a Shadowrun, a tótumfaktum.
Szőröstül /Sasquatch/, bőröstül /Ork/, mágiástól /Sam/, hack-eléstől /Svindler/, mindenestül.
Egyébként, abban van valami, hogy a cyber/steam-világba "belerondít" kissé a mágiahasználat, de nálam speciel pont ez volt az a dolog, ami miatt megfogott az egész miliő.
Kölyökkorom óta olvastam a ~középkori, meg sci-fi fantasy regényeket, és bármennyire is különböznek stílusukban, mind szerettem.
Aztán megtalált a Shadowrun... és kész. Meg voltam véve kilóra.„A mágia ereje és a mágikus lények visszatértek a földre. Az ősi fajok ismét megjelentek. Tündék, orkok, varázslók és félelmetes sárkányok keresik a helyüket egy olyan világban, ahol az emberek a gépekkel összeolvadva halálos városi ragadozókká válnak.”
-
-
Hűű! Ez hatalmas buli lehet. "Csöppet" irigykedek.
Annak idején, cimborákkal rengeteget M.A.G.U.S.-oztunk, Star Wars-oztunk.
Mekkora banzájok voltak éjszakába nyúlóan, sőt akár másnap reggelig.
Mai napig vannak szállóigéink azokból az időkből, remek történeteket meséltek a KM-ek, hatalmasakat röhögtünk, agyaltunk, küzdöttünk és a végén a jól megérdemelt mulatság se maradt el.
Azt sajnálom kissé, hogy mikor rátaláltam a Shadowrun világára, könyvekben először - épp nemrég olvastam újra A hatalom titkai trilógiát -, majd a szerepjátékra, addigra már szétszéledt a banda...Asszem' mindjárt elő is kotrom a régi karakterlapjaim, többek közt az elsőt, Reghys-t a Halál-káosz jellemű törpe gladiátorom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Honor Magic V2 - origami
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest