Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
-
falijja
őstag
Konzol örökké ....sosem értettem azokat akik billentyűn játszanak kész kín szenvedés az egész....
-
Freiherr
őstag
Pc-re hidegen hagyott,de konzolra szerintem megveszem én is.
-
Pöttön
őstag
válasz
üzenetére
Pontosan.
Rengeteg Diablo clone játék van már box-ra és azoknál érdekes nem ment a rinya hogy úristen ezt milyen sz@r irányítani.
PL.: Én a Torchlight-ot végig toltam box-on is meg PC-n is és mindkettőn ugyan olyan élmény volt játszani vele.
Nagyon várós számomra most ez a Diablo 3, mert ez a játék stílus nagyon tetszik nekem, és pc-re meg vettem, azon nem jött be. Már csak az állandó net kapcsolat miatt se, mert a gépem hiába bírja a játékot a netem (tény hogy sz@r) miatt állandóan laggolt... És a játék hiába tetszett egy idő után nagyon idegesítő volt és inkább ráhagytam. -
törölt tag
Hat ha valaki azert jatszik, hogy mas mit gondol akkor ott gondok vannak

Habar ha benezek BF topicba mindenki linkelgeti a sajat elert dolgait anelkul, hogy barki is kerte volna. Azon meg rohognek, ha valakinek rossz a K/D aranya mert az noob (csak lehet eppen az illeto szorakozott es nem egy pontlistaval foglalkozott
).
Semmivel nincs kevesebb elmeny konzolon FPS-t jatszani mint PC-n. Csak a K/D arany menobb
Diablo 3 is lehet az elso par oraban lesz erdekes, utana meg mar ha a tobbi jatekot is meg lehetett szokni akkor ez is menni fog a konzolosoknak. Sot, mintha regen Dio1 is ment volna nekik
-
leslieke
Jómunkásember
Jó lesz ez és már csak szűk egy hónapot kell várni. PS3-ra előrendelve.

-
Sicilian
addikt
Ilyen gamékkal meghalnék konzolon, elismerés azoknak akik tudnak vele játszani, soha nem értettem ,hogy csinálják.

-
törölt tag
válasz
errorcode06
üzenetére
Ha FPS jatekot tudnak jatszani a konzolosok akkor ezzel se lesz nagyobb gondjuk

-
errorcode06
őstag
válasz
bitblueduck
üzenetére
Na meg a célzás.
A wiza körülbelül-re ray-el, mert pontosan nem tudja irányítani. Vicc
egyébként nem volt már ez a videó?
-
bitblueduck
senior tag
eddig ugy ereztem a PC verzio tul konzolos, de most meg a konzol verzio nem elegge az szerintem
ez az inventory management nem tunik olyannak amit sokaig birnek, meg a loot felvetele stb. -
mephi666
nagyúr
megjelenés óta beleraktam szerintem összesen már vagy 1300+ órát pc-n, tuti nem veszem meg egy darabig boxra teljesáron, de x idő múlva, olcsósítva jó poén lenne offline coop-ra egésznapos pizzázás-sörözéssel összekötve

-
wikings2
őstag
Rohangálnak mint a csirkék
Maradok vele Pc-n
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Gyúrósok ide!
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- LG (32GS75QN-B) 180HZ QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- ROG Strix G713PV 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7945HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Victus 15.6" FHD IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5060 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- MSI Thin GF63 12UDX 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- Gigabyte AERO X16 1VH 16" QHD+ IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5060 16GB 512GB NVMe SSD gar
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest