- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
World-Soft
senior tag
Igazából nem az anime témában utazok, ezért be kell vallanom, hogy gyorsam meg kellett néznem kit írtál...
Ha a CP-t nézzük, akkor nekem az a srác tetszett, aki a Dr. Who-ból egy szobrot alakított szombaton... (persze biztos benne van az is, hogy az Ő karakterét ismerem, de közelről nézve is nagyon jó meg volt csinálva.) -
Kassadin
addikt
"egy pH találkozón lehet be be törne 1 2 orr ha elszabadulnának az indulatok de itt a conon max megölelnek kétszer értsd a célzást. Én nem kérek a " a blogomban a további számomra tök ismeretlen lányok sértegetéséből. Értsd úgy hogy ne gyere ide én sem megyek a postjaidba ajnározni..."
Tudom, interneten mindenki borzalmasan kemény. Mellesleg ha az sértegetés, hogy nem állok be a sorba verni a nyálamat, akkor igen, megsértettem őket.
Nekem nincsenek bejegyzéseim, ergo nehezen lehetne bármit is beírnod. És mivel engedélyezted a hozzászólásokat a bejegyzésedben, olyanok is írhatnak hozzászólásokat, aki esetleg teljesen más véleményen van, mint a többi ember.
Speeedfire: Írtál volna f@szt.
Pont ezért írtam azt, amit. Ahhoz közöm nincsen. De ismerned kellene személyesen. -
Kassadin
addikt
A kinézet önmagában semmit sem ér, ha olyan buta mint a tök, nem tudsz vele semmiről se dumálni stb. Csak itt páran teljesen elolvadtak, mintha valami top modellek lennének a fotókon, én ezeken akadtam fenn. Nem tudom, miért kellene hogy igazam legyen, nem vitáztunk semmin se, szimplán leírtam a véleményem. Mellesleg nem vagyok a kollégád.
Speeedfire: Írd le, én nem sértődöm meg olyasmin olyantól, aki nem ismer személyesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest