- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfdfdf
őstag
Na igen általában pont az emlegeti az AVIkat aki vagy annyira felületes hogy csak a kinézetre megy vagy egész nap DLezei a filmjeit

De áhhh hagyjuk úgyis neked lesz igazad "sokat tapasztalt" ""kolléga"".de mint mondtam én csak a nekem tetsző CPket fotóztam és nem azért mert jó nő hanem azért mert jó CP....
szer.:
anya borogass az iróniát nem érti de azért próbál eszes lenni

de ha nem tetszenek a nők lányok akikről randomra betettem pár képet szíved joga nekem se tetszik mind de jók a jelmezeik mint a farsang.de szerintem egy csúnya nő nálad farsangot se nyerhetne mert csúnya mind1 milyen király a jelmeze ...egy pH találkozón lehet be be törne 1 2 orr ha elszabadulnának az indulatok de itt a conon max megölelnek kétszer
értsd a célzást. Én nem kérek a " a blogomban a további számomra tök ismeretlen lányok sértegetéséből. Értsd úgy hogy ne gyere ide én sem megyek a postjaidba ajnározni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest