- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
Új hozzászólás Aktív témák
-
amisis
aktív tag
Ez 5" kijelzővel izgalmas lenne de így hatalmas főleg a nagy káva miatt, emiatt nem vettem sima 816 se
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 8 Plus
-
Thaaleum
aktív tag
Manapság már "ciki" 5.5" alatt telefont kiadni?
Egyre jobban eltűnnek az értelmes méretű telefonok.[ Szerkesztve ]
„Egy szónak is száz a vége...” - Legendd
-
kelly416
veterán
Golyó ütötte nyom az ott a felső sarokban?
-
Flind
senior tag
Tényleg ekkora igény van ezekre a szelfi kamerákra? Ilyen piac mellett nem értem az Instagram miért nem gyárttat valakivel egy dedikált "Instagram Selfie Phone"-t, vinnék a tinik mint a cukrot.
-
kiezTe90
senior tag
Nekem mondjuk tetszik a telefon, de ettől a "szelfitől" vagy mi a f...omtól nagyon hányingerem van.
("Kérjük küldje el szelfivel elátott önéletrajzát a ....e mail címre" Már ezt várom. Szánalom)
Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
roli543
őstag
A HTC kezdi átvenni a Samsung féle gagyi műanyagot? Egyébként már ők sem a régiek, régebben valahogy egyedibb készüékeik voltak, mostmár lassan kezdenek kifogyni az ötletekből...
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
Paul119
addikt
Hát ez undorító
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Márko88
aktív tag
Bejön bár szelfire nem hasznàlnàm de a One széria üt még mindig. *
2017.05.25 Galaxy S8..nincsenek szavak
-
törölt tag
Ennek a "szelfi"nek amúgy az lenne a lényege, hogy egyes kurvára de nagyon szociális egyének nem tudnak megkérni SENKIT a soktízezer "ismerősük" közül, hogy készítsenek róla egy tetves képet, amire rátesznek valami gagyi appal 865 millió filtert? Ezért fotózzák magukat a telefonnal? Viccnek is rossz.
De ezek szerint van rá igény, ha külön erre való telefont kiadnak -
-
erik0319
tag
Egy új készüléket miért nem 5.0-as androiddal adnak ki. Laikusként kérdem.
-
Cyberpunk
félisten
Az a hátlap valami förtelem.
erik0319: mert egy készülék fejlesztése nem két hét, és akkor még nem volt 5.0 mikkor ennek elkezdődött. Idő meg nincs variálni, majd frissítenek rá.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
trachemysss
csendes tag
Nem értem mért baj az, ha az előlapi kamerával is lehet elfogadható képet csinálni. Szerintem ez a közeljövőben alap lesz, mert a mostaniak nem jók semmire.
A telefon is jól néz ki, egyszerű letisztult forma. A műanyag se feltétlenül rossz, nem tudom hogy az alumínium mitől prémium anyag. Mert a kevlár, vagy titán még az lenne.
Talán egyszer csinálnak telefon méretben is ilyesmiket, majd ha fordul a trend pár év múlva. -
Feverke
tag
Ez nem csak valami butitott 820 a kinai piacra? Miert is nevezzuk ezt selfi telonak? a Desire EYE vakus 13mpxes elolapi kamerajaval koszonoviszonyban sincs ez.. Itt szerintem valami tevedes lesz kerem.
"In the grim darkness of the far future there is only WAR."
-
Nekem tetszik, csak az a csillgos hátlap ne lenne, matt kivitelben jobb lenne.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz Luck Dragon #16 üzenetére
A normál 820-ból lesz matt is.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Püpi
tag
Az a kamera ott a hátlapon.. az komoly?!
Olyan mintha valaki kifúrta volna, hogy feltehesse kulcstartónak.. -
enginev3.0
félisten
válasz #76144018 #10 üzenetére
És neked ez miért fáj? Minden selfinél szegényebb leszel, vagy szennyezik a környezetet vagy mi a gond ezzel? Nem lehet mindenkinek egy tök fekete kép a profilképe facebookon mint neked, valaki ezt szereti, akkor egészségére
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
halkow
őstag
Nem rossz a keret picit vastag de legalább aranyos a két oldala és még sztereó hangszórópár is van, a hátlapal csak annyi a baj hogy lakkozott és fényes csúszós
MediaTek MT6752 remélem ez a proci nem fog forrósodni...
Alcatel onetouch idol2s the king
-
d@vee
őstag
Hányingerem van ettől a szelf*szom szótól. A fenének kell azt a rohadt előlapi kamerát szelg*ci kamerának hívni.egy csomó helyen? Talán nem magyarok vagyunk?
[ Szerkesztve ]
Ja
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest