- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarod1
veterán
Sziasztok!
TYJ50-8A7 tányérforgató motor meghalt a mikróban,, tud valaki eladót nem horror áron?
-
Szedd szét, és kiiktatod a csipogót.
Gépemen is le van húzva, utálom mikor csippan, ha valami nem tetszik neki.. -
Samus
addikt
Ilyen nincs. Mindegyik jelez. Ha nagyon olcsó cuccot veszel (=nem aggódsz a garancia miatt), akkor elviszed háztartási kisgépszerelőhöz, aki kiveszi belőle a csengésért felelős eszközt (ami lehet hangszóró vagy csengő). Más funkciója egyébként sincs a csengő cuccnak.
-
Z86
őstag
válasz
Depression #7 üzenetére
Bár még nem szedtem szét mikrosütőt, de szerintem a csengőt valami módon biztosan ki lehet iktatni, nem lehet túl bonyolult szerkezet.
Ha annyira zavaró, akkor ezt még meg lehetne próbálni. -
kmisi99
addikt
Hát szerintem nem olyan nagy fáradalom az utolsó másodpercekben manuálisan kinyitni a mikró ajtaját így nem jut el a csengőig. A mi mikrónk is olyan hogy nem hogy egy idegesítő sípolás hanem 4 vagy 5
-
Némelyik Electrolux, Samsung és Sharp modelleken ki lehet kapcsolni a hangjelzéseket.
Nyilván ehhez alaposan át kell olvasni a használati útmutatójukat. -
mephi666
nagyúr
szerintem arra figyelj oda mikrónál, hogy jó nagy beltere legyen, mert a mi daewoo mikrónk sem rossz, csak épp a kis beltere miatt nehézkes benne popcorn-t készíteni
(ahogy felfújódik a tasak, a sarka miatt képes meg-megakadni és akkor könnyen odakap) ...ez nálunk fontos szempont... egyébként szépen csilingel, mint a régi biciklicsengő
-
Depression
veterán
-
Z86
őstag
válasz
lsebestyen #5 üzenetére
Eddig én csak tekerőseket használtam, a végén kiadnak valami csengő hangot és kész. Nem tart egy másodpercig sem, azt ki lehet bírni. Azok szerintem sem nagyon szoktak hosszan zenebonázni.
-
lsebestyen
addikt
válasz
Depression #4 üzenetére
nekünk olyan van, ami csak egyet sípol mikor kész, többet nem...igaz ezt már sajnos nem lehet kapni....és tekerős, szóval sztem a tekerős minden esetben csak egyet sípol nem
-
Depression
veterán
Sajna én sem találtam.
-
Dany007
veterán
Én nem ismerek ilyet. Kicsit engem is zavar, de néha meg jól jön, volt már, hogy fél órára bent felejtettem a kaját a mikróban
Majd amikor kijöttem a fürdőből akkor hallottam, hogy ez még mindig sípol...
-
Depression
veterán
Remélem találkoztatok már ilyennel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest