- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
Itt olvastam[link] de biztosan a költségcsökkentés is benne van.
An IPS display requires a stronger backlight to achieve the same level of brightness as that of a TN display.(#72) Ribi: az értékrend tényleg más erre akartam kilyukadni ős is ilyesmit írt a többi tényleg enyhén hülyeség vagy csak rosszul fejezte ki. A TN jobb nekik az kicsit abszurd.
-
d@minator
addikt
Az IPS-nél mivel jóval nagyobb fényerőt használnak (TN, VA-val ellentétben) a panel miatt remélhetőleg annak csökkentése nem jár ilyesmivel. Ha jár is sajnos az nem az én problémám.
Próbálkoztam már LED-esítéssel de csíkos lett a kép. Sok kis LED meg nem ad elég fényt de hát ők nem sufnituning. -
d@minator
addikt
Pl. az olaszoknak a motor, kocsi és a lakás a fontos. Minden autót összetörnek és egy karc miatt nem viszik fényezőhöz, mint mi. A buli a fontos nem a monitor típusa de akinek ilyen kell pl. grafikára az megveszi. Mások az értékek. Itt nálunk sem fontos egy csomó embernek pl. nőknek akik csak facebookoznak.
Annak csinálják akinek szüksége van rá. Nem csak gazdag meg szegény létezik hanem munkahelyek ahova ilyen kell.Pozitívum, a jobb fényáteresztő képességen. Vajon így kevésbé is fog vakítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest