- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
d@minator #44 üzenetére
Ennek nemtudom mennyi köze van az egészhez. Ez nem trend kédése.
Nálam az utolsó rész váltott ki wtf érzést.
"ott sem veszik mint a cukrot, más az értékrend. egy otthoni átlagos user észre sem veszi a gagyi ips éa jó tn panel közt a különbséget...sőt általában a tn jobban tetszik nekik."
Ez számomra azt sugallja, hogy mivel többet keresnek, ezért más az értékrend, emiatt azt sem érdekli őket, hogy milyen képet mutat 1 monitor. Ami teljesen abszurd. "sőt általában a tn jobban tetszik nekik" ez a mondat meg egyenesen vicc kategória. Ebből is látszik, hogy sosem volt IPS monitor nála, de ha volt is milyen alapon állít ilyeneket bárki? Engem a totális általánosítás és a több pénzzel igénytelen monitort vesz párhuzam akasztott ki. -
Ribi
nagyúr
válasz
hibavissza #26 üzenetére
Őőő akkor nemértem. Akkor mi vagyunka hülyék, mert nekünk sem kell tulajdonképp de sírunk? Vagy akkor kinek csinálták? Mert ha a gazdag nem veszi meg mert nem kell, mi meg nem tudjuk, akkor ... nem értem a logikát, vagy lehet azért, mert nincs logika abban amit írsz?
-
Ribi
nagyúr
válasz
hibavissza #21 üzenetére
Ezt mondd már el honnan veszed? Vagy csak hamár több a pénzük nyugtassuk azzal magunkat, hogy hülyébbek
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest