- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
hsrasus
aktív tag
akkor senkinek nincs már meg ez a monitor?
vagy ennyire nem olvassa senki ezt a fórumot?
ha valaki mégis tudna egy kis infót adni a kolléga kérdéseire azt mindketten megköszönnénk! -
hsrasus
aktív tag
Hali!
nagyon jó kérdéscsokrot állítottál össze és a válaszok engem is nagyon érdekelnének!
fél éve elmaradt a monitorvásárlás, mert más dolgok kerültek előtérbe, bár már akkor is elbizonytalanodtam, a rossz dolgokat olvasván, viszont most karácsony körül újra esedékes lenne és ha hallhatnánk tulajoktól tapasztalatot fél év használat (netán több) után, sokat tudna nekünk segíteni a döntésben.
előre is köszönjük!
-
hsrasus
aktív tag
-
hsrasus
aktív tag
sziasztok!
VTX3D Radeon HD 6790, 1GB GDDR5 -öm van nagyon lehúzzák ezt a kártyát, de nekem Átlag Pistikének, aki netezik, filmezik, néha játszik (nem is biztos, h új játékokkal) tökéletesen megfelel és eddig nagyon jól teljesít 1920x1080 as felbontáson.
a probléma az, hogy már egy ideje nincs monitorom és azóta TV-kkel próbáltam ezt a funkciót helyettesíteni, de már sajnos megelégeltem, a borzasztó képminőséget és kinéztem magamnak ezt a monitort. viszont a VGA-t nem akarom cserélni, mert erre most nincs keret sem pedig szándék, uh a kérdés az lenne, h van valakinek tapasztalat hasonló kaliberű kártyával?
én úgy saccolom, filmet nézni simán fogok tudni, alapvetően csak akkor lehet majd gond ha újabb játékkal játszom, de a régeibekkel nem lesz probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hegesztés topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hardcore café
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged