Új hozzászólás Aktív témák
-
amol
addikt
Á, nem akarok én harcolni. Az a baj hogy évek óta azért kerülöm a ph-t mert állandóan előkerült valami kis takonypóc okostojás, aki rárepült az ember legkisebb hibájára is és a pofájába nyomta hogy ne! látod milyen hülye vagy? én bezzeg majd jól megmutatom! Ésatöbbi. Kialakult bennem egy védelmi mechanizmus és azt hittem ez a helyzet megint, mivel nem ismerlek. Az ékezetek hiánya azért zavar mert nem tetszik az a folyamat ahogy az anyanyelvemet tönkreteszik. Ha megfigyeled próbálom kerülni a helyesírási hibákat is, pedig itt a legtöbb embernek belefér. Egyszerű igényesség magammal szemben. Viszont kapunk hivatalos megkereséseket, árajánlatkéréseket, sőt önéletrajzokat ékezetek nélkül, amikről lerí az egyszerűség.
Az alapproblémáddal egyetértek, én sem fogadnék el használt készüléket a sajátom helyett, nem is értem ez hogy fordulhat elő. Abba bele sem akartam igazából menni.
Azt, hogy egy kiskernek mit kell árulnia te is tudod hogy a kereslet határozza meg. Ha az embereknek a Dell kell, akkor azt. Akkor is ha már egy ideje nem olyan mint régen. Egy hajóban evezünk, a supportot is ismerem, tudnék mesélni én is. -
amol
addikt
Köszönöm. Jelenleg egyáltalán nincsen rákötve a tv, és menet közben is eldobta váratlanul az előbb.
Ezért érdekel hogy monitor vagy videokártya.Persze, eldöntheted. Közben rájöttem hogy hülyeséget írtam, mással kevertem de amíg én ezt leírhatom magamról, mástól -főleg olyantól aki nem ismeri az ékezeteket- nem tűröm el amíg én nem sértegettem senkit.
A tévedésemért felköpök és aláállok.Ezt a "szopassuk csak a kiskert mert azért a pár%-ért amit keres rajtunk megvettük kilóra" hozzáállást alapjáraton sem szeretem, hát még ha éppen baltát készülök állítani valami vasba ha tudnám melyiket válasszam.
Nekem meg sem fordult a fejemben soha hogy ne a szervizhez forduljak. Nem mellékesen sokkal gyorsabb és hatékonyabb.Pug: remélem ezzel neked is sikerült válaszolnom.
-
amol
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Netfone
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest