- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
n000rbi
senior tag
Na igen, jó kérdés. Mint mondtam, én hülye azt se tudtam hogy zajlik az egész, mégis kértem a kalibrálást, annak ellenére, hogy vidéki vagyok. (és konkrétan még azt se tudom milyen VGA lesz a gépben, amivel majd használom - jelenleg egy laptopra van kötve ideiglenesen...)
-
n000rbi
senior tag
Sziasztok,
ma érkezett meg a monitorom, lenne pár kérdésem:
1. Feltettem a HSM-féle drivert, 72Hz-en megy is natívban, de minden reboot után visszaáll 60-ra. :S Van megoldás erre?
2. Fizettem a kalibrálásért, de tőlem se vga-típust nem kérdeztek, se nem kaptam mailben .icc fájlt (előtte fogalmam se volt, hogy megy ez, csak most olvasgattam itt a hsz-eket). Ilyenkor mi van?Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Fóliás LG 27" 27ML60SP-W IPS LED Monitor!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- Samsung Full HD LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest