Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
betonfelhő #694 üzenetére
Hát lehet hogy idővel át kell térni Displayportra ott alapból 72HZ, nézegettem is ilyen kártyákat, de mindegyiknek bazi nagy hűtőbordájuk van, szolidabb nem nagyon van amelyik passzív és vékonyabb is lenne. Nekem elsősorban film nézésre és néha régebbi játékokra kellene. Nem tudom ha berakok egy ilyen dromedárt akkor le szakíthatja a PCI-E-t? Mekkora a súlyuk ezeknek a kártyáknak?
Az egyik lehetséges pl ez [link]
Most integrált kártya van, de a 72HZ és a displayport jobb képminősége felkeltette a kíváncsiságomat. -
El Kebir
őstag
válasz
betonfelhő #692 üzenetére
a vga milyen órajeleken megy az override-os driverrel? (mert van az alap 157/300MHz gpu/mem, de azzal a driverrel magasabb órajelnek kellene legyen, még idle állapotban is, vagyis régebben úgy ment minden vga-val)
-
romo77
csendes tag
válasz
betonfelhő #148 üzenetére
Már új rendszert is raktam.
DE nem igen hiszem, hogy driver probléma lenne mivel a bios sem jelenik meg.A saját kábelét használnám de próbáltam már másikkal is
Nagyon tanácstalan vagyok. Hiába viszem vissza a monitort ha az üzletben rádugják egy gépre és ott működik, nincs az az isten, hogy kicseréljék /én sem tenném/.
-
darvak
senior tag
válasz
betonfelhő #78 üzenetére
lementettem az ini-ket, nekem csak bekevert. sajnos nem megy se 72-ön, 75-ön...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kompakt vízhűtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NiMH akkumulátor
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- LG Ultragear 27GN60R (Garanciás)
- Samsung ViewFinity S6 34" (S34C650TAU) UltraWide ívelt monitor garanciával, dobozzal
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged