Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dokesz007

aktív tag

válasz Stalker-2572 #23 üzenetére

ŐŐ én most a HD tv-re gondoltam...az igaz h LCD moncsi nem rontja annyira a szemet, és tovább lehet használni...ez a legnagyobb pozitívuma,na meg h kevesebb energia kell neki

a 2 éves kijelzőm meg tutti nem adja jobban vissza a színeket meg a betekszögei is rosszabbak...ez is tény...én csak azon akadtam ki, h a felbontást úgy vezették be mintha az egyedülálló lenne...meg a HD előtti időkben 800x600-ban létezett volna csak élet...

munkára meg tutti nem mert arra valamelyik nevesebb gyártó laposa lesz spec. grafkarival, HPQ vagy IBM... :R

• dokesz007

aktív tag

Basszus....ezt nem bírom szó nélkül megállni....

Lőn az ember...kitalálni CRT technológia...fejleszti tőkélyre...majd kitalálni lcd-ami nem rossz...de CRT nyomában sincsen felbontásban szinhűségben....majd a sok hülye népet megeteik a HD majd FULL HD nevű médiaszeméttel meg azehez kapcsolódó sok szarral...

Finom leszek és nőies....BASSZÁK MEG...a 2 éves laptopom tud ilyen felbontást...minek ez a nagy hasraesés....tényleg nem térek magahoz, hogy ennyire hülyének nézik az embert...

Jah és az "új" Samsung "vékonyított" 82cm-s HD-s CRT tv-n kellene sokaknak megnézni egy filmet...akkkor rájönnének, h h átverték őket....ahoz képest lcd-plasma SUCKS.....

jah...eddíg ugyebár grafikusoknak és 3D tervezőknek ajánlották ill gyártották a nagyfelbontású moncsikat....most átnevezték filmnézőnek meg fullHD nak, mert dolgozni snassz, inkább csak bulizd és szórakozd át az életed, nem baj ha IQ nindzs vagy, annál könnyebb megvetetni veled a hülyeséget...és mindenki ujjong...LOL :W

Új hozzászólás Aktív témák