- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
1280x800 felbontás elég klasszikus, sok gyártó használta egy időben. Személy szerint nekem semmi bajom vele. De lehet 1440x900-es panellel rendelni.
A driver install tényleg szar, nem tudom ezt mért nem tudják megoldani. Mondjuk ez úgy általánosan elmondható az összes Dell termékről. Valamit segít ha a Dell support oldalon service-tag alapján megnézed a milyen hardver van benne.
Az hogy a win XP lassan bootol az nem feltétlen a Dell hibája, Win 7-el sokkal fürgébb (van XP-s E6410 is az asztalon, ha egyszerre indítom, a Win 7-sokkal hamarabb használható).
Persze a Linux jó dolog (nekem is fenn van XP mellett az otthoni céges laptopon), de nem sok cégnél engedélyezett 2. op. rendszert telepíteni privát használatra. A Latitude On lényege, hogy szeparált területet használ, a hdd többi részéhez nem férsz hozzá. Valamint nekem az is tetszik, hogy a kiegészítő kártya saját processzort kapott, így nem használja feleslegesen a cpu-t. -
Gusztáv
addikt
Jobb képek.
-
-
-
Gusztáv
addikt
Köszi a visszajelzést, javítottam. Tudtam, hogy még valamit meg akartam csinálni a cikkel, csak aztán a nagy kapkodásban elmaradt.
@cudar07: Valószínűleg valamiért kialakult a gyakorlat a nyugati cégeknél, hogy a 3 gyártó hasonló gépeit vásárolják, és nem pl Asus-t, Acer-t stb. Hidd el, ezek a vállalatok nem nagyon szokták két marékra szórni a pénzt. Pár dolog amivel ez a Latitude többet tud pl az Inspiration-nél (csak hogy márkán belül maradjak):
- ezek a gépek még 5 év aktív használat után is egyben lesznek (a cégnél van több olyan D600, ami még gyakorlatilag újszerűnek tűnik, ezek több mint 7 éves gépek. 20 gépből talán 1 ment tönkre, pedig a legtöbbet nem irodában használták, hanem szerviztechnikusok)
- ezekhez a gépekhez 5 év után is lehet alkatrészt rendelni
- ha garancián belül tönkremegy valami, akkor másnapra ott a szerviz a cserealkatrésszel (vagy amint megjön, ha külföldről kell rendelni). Ja és itt nem kell bizonygatni, hogy valami elromlott. Ha azt mondom, hogy rossz, akkor szó nélkül cserélnek hdd-t vagy akár alaplapot is.@audi100td: nálunk most szóba került, hogy esetleg váltunk valamelyik másik nagyra. A beszállítónk szerint a Lenovo gagyibb minőség és olcsóbb (nem nagyon érdeke egyiket sem fikázni, mindhárom márkát forgalmazzák). Láttam én már hiányos billentyűzetet D610 - 620 - 630-on is. Általában simán vissza lehet pattintani a gombot, gond csak akkor van, ha 1. nincs meg a billentyű, 2. letört az alu pöcök ami rögzíti. De ekkor kb 10e Ft-ért lehet új billentyűzetet rendelni, beszerelés kb.3 perc.
@McLaca: Az alap garancia a 3 év, de pl. a céges gépeink 4 év garival jönnek (gondolom így egyezett meg az anyacég a Dell-el).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged