- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
InterWave #92 üzenetére
Remote desktop kliens van Home-on is, tipikusan inkább munkahelyi gépre akar az ember fellépni és nem otthonira. Hyper-V-t meg életemben nem használtam, pedig más virtualizációs megoldást igen, de szerinted 10-ből hány usernek van egyáltalán bármilyen virtualizációra szüksége?
-
törölt tag
válasz
InterWave #89 üzenetére
"Linuxosat vegyél, úgy olcsóbb, majd lehet szerezni jóáron Win 10 Pro-t, amit ezekkel adnak az Home, az a pistikéknek való."
Komolyan érdekel, mi az a Home változatban, ami hiányzik otthoni (tehát nem vállalati vagy munkagép) használat esetén, ami miatt csak Pistikéknek való a Home?
Mert az alap állítással egyetértek, a low-end gépeket leszámítva, ahová a MS ingyen adja, nem éri meg Windows-os változatot venni, olyan 45 ezer körüli felárral mennek ezek itthon, amennyiért dobozos Windows-t lehet kapni, az OEM meg jóval olcsóbb. A "lehet szerezni jó áron" dolgot mondjuk én hanyagolom, nem veszek kétséges eredetű licence-et, mondjuk a jelenlegi Pro licenszem az olcsó volt, speciális kedvezménnyel, de közvetlenül a MS-tól.
-
törölt tag
Mi volt az eredeti ára, ami a cikkben volt? Mert én csak a 315-öt láttam ami most is van, Windows-al. Ez egyáltalan nem tűnik túlárazottnak ha a Dell Inspirom 3-as és 5-ös sorozattal vetem össze, 3-asból egy ilyen 280 körül lenne (ram bővítéssel, +SSD-vel, mert épp ilyen nem akad), 5-ösből ugyanott, mint ez, csak U-s procival és gyengébb VGA-val.
-
törölt tag
Nem látom túlárazottnak, Inspiron 5570-ből hasonló konfigok jönnek ki U-s i5-el ezen az áron. Persze az vékonyabb, ennek meg a kijelzője nagyobb, és más kategória.
(És mielőtt valaki más márkákkal vetné össze, én a Dell-t csak magával és a HP-val vetem össze közvetlenül árban, mert a többinek nincs hasonló szintű garanciája.)
-
törölt tag
Nem értem, miért hátrány az, hogy nincsen olyan giccses kinézete, mint a legtöbb gamer laptopnak. Én simán venném egyébként, ha új laptopot akarnék venni, igaz nálam csak kisebb részt tenne ki a játék, de nem gondolom, hogy akik sokat játszanak, azok mind igényelnék a gamer laptop külsőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Hyundai, Kia topik
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Escape from Tarkov
- Béta iOS-t használók topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5414 RUGGED Core i5-6300 Touch "katonai" kivitel 6 Hónap garancia, áfás számla
- Macbook Air M1 98%-os akksi, makulátlan állapot
- Lenovo T480S Touch (érintő képernyő) Intel Core i5-8350, 16Gb ddr4, 12 hónap garancia, áfás számla
- Lenovo T495S Touch (érintő képernyő) AMD Ryzen 5 Pro 3500U, 12 hónap garancia, áfás számla
- HP ZBook Studio 15" G8 - i9 / 1TB / 32GB / 4GB NVIDIA
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest