- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Ízlésen butaság vitázni. Kinek, kinek az. A fekete elég régóta egyet jelent az eleganciával. Biztos szép a lila öltöny is, de a fekete lesz elegáns és kultúrált!
Én kifejezetten fekete mániás vagyok, autóm is az, ruháim jelentős része is. De azt is megértem, akinek mittudomén a sárga tetszik, még akkor is elfogadom, ha magam részéről utálom a sárgát.
-
Vesa
veterán
??? Senki nem mondott meg semmit, senkinek, én a véleményemet írtam le (pontosabban egyetértettem azzal, aki már leírta előttem, hogy ez a legjobb megoldás). Abból neked hogyan következik, hogy ezt MUSZÁJ csinálnia bárkinek?
Megjegyzem, végigjártam a témát alaposan, volt Fractal Define R4-em, Nanoxia Deep Silence házam is, de egyik sem volt képes olyan szintre redukálni a HDD zajt, ami elviselhető lenne számomra. Egyedül a NAS oldotta meg a problémát, ott a garázsban már zöröghet kedvére a 4db HDD.
-
Vesa
veterán
válasz
Sanchez638 #13 üzenetére
Tegyél USB HUB-ot az asztalra, vagy ha netán van a monitoron vagy a billentyűzeten, akkor meg is van oldva a kérdés. Én is abba dugdosom a dolgaimat, sokkal kényelmesebb is, mert közelebb van mint a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged