- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Teljesen megértem hogy ingame-nek nézted, sokan jártak így, ezt előre eltervezték. A videó alatt többször mutatnak gui-t, ahol fegyvert vagy pajzsot választanak. Ezért jó, ha az ember megvárja amíg kijön a játék és valaki leteszteli. Nekem a murdered soul suspect volt ilyen... habár az nem a grafikán bukott el.
-
D3xter27
csendes tag
válasz
#08052480 #16 üzenetére
Azért hatalmas felháborodás volt belőle, többek között Én is bedőltem a "real time" videónak
Csak mielőtt még kiderült volna ment a szokásos savazás, hogy a sony a best és minden konzolt megeszik reggelire. És amikór kiderült a fiaskó akkor kimerült a beszélgetés a "ne beszéljünk róla" hozzászólásokban
Ettől güggetlenül a Deep Down még mindig szép, csak nem annyira mint a szintén ingame...első videóban -
törölt tag
Az a kulonbseg, hogy regebben nem voltak olyan fejlett technologiak, amik megfelelo vassal cg szintu real time grafikara lennenek kepesek, a korlatok a fejlesztes soran jonnek, a latvany pedig ahhoz igazodik. Nyilvan ha ket evvel a kiadas elott mutatnak valamit, akkor nem azon fognak agyalni, hogy ez es az majd lehet nem fog osszejonni, ugyhogy inkabb kapcsoljuk ki.
Masreszt, regebben nem volt ennyire konzol-orientalt a jatekipar, ha olyan latvanyt hoztak ossze amihez nem volt elegseges vas, akkor bevartuk az ujabb hw-t, konzoloknal ez nyilvan nem jarhato ut. -
törölt tag
En nem emlekszem tul nagy cirkuszra, Tretton az E3-on azt mondta real-time, par napjara ra pedig Guerillaek cafoltak. Hype volt nyilvan, durvan festett, de azert ez galaxisokra van az Alientol, ahol csak kiadas utan derult ki, hogy kamuztak.
Na persze abban nyilvan igazad van, hogy ez nem most kezdodott, viszont mostansag szokas mar ket evvel a megjelenes elott gameplay-t mutogatni, ha a valos termek meg nem er fel a kezdeti ambiciokhoz a jatekosok atverve erzik magukat. -
mentoloshypo
senior tag
Japán béta jövő hónapban. Európa nem hiszem, hogy idén már kap valamit, holott februárra (japán PS4 debütre) ígérték a béta rajtot.
Kár, vártam! Köszi Capcom. -
.LnB
titán
Ez a játék is visszafele fejlődik. Tavaly még így nézett ki. De tagadhatatlanul szép azért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged