Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
Ugyan fehér holló kategória, egy potenciális mini PC/HTPC/embedded alap úton van, azonban sokat kell még rá várni (még a felhasznált Ryzen Embedded CPU-k sem kerültek piacra).
A specifikációk alapján Ryzen Embedded V1202B = Ryzen 3 2200U és Ryzen Embedded V1605B = Ryzen 5 2500U (és itt nem lesznek a 12-25 W cTDP-ből 15 W-ra visszafogva, mint az eddig kiadott laptopokban).
-
törölt tag
A 4db egyforma digitális kimenet azért elég egyedi ajánlat kompakt géptől. Ár-értékben sem lőttek nagyon mellé 1050-el, a következő lépcső egy quadro lenne +300 usd-ért picivel több jól működő feature-al, amit egy "kicsi" üzletben 4db tv-t reklámfelületnek használva már nem is használnának ki.
Nekem az MXM modul az alumínium bordával nem szimpatikus, sokkal könnyebb megoldást várnék el a pcb-re szerelve.
-
Apollyon
Korrektor
Ezt a terméket én csak végfelhasználói szemmel tudom nézni, úgy viszont még olcsón se kéne.
Ennél sokkal frankóbb ITX gépet össze lehet dobni, kevesebb pénzből, nagyobb teljesítménnyel. Igaz, munkát kell bele fektetni, mire összelegózod. -
kovy79
őstag
Meg mernék rá esküdni, hogy a képeken elől 2db USB3.0 és 2 db USB2.0 van, valamint hátul 2db USB3.0.
Ellentétben a leírással... -
jedis
senior tag
Egy Ryzen3 2200U sokkal értelmesebb választás lett volna, a maga össz 15 Wattjával. A CPU része ott van az "U"-s I7-ek, és I5-ök között, ellenben a Vega IGP klasszisokkal jobb az Intelénél. Teljesen felesleges egy ilyen gépbe az az 1050-es, főleg egy harmat Cerka mellé. Még olcsóbban is kijönne jóval, mint az Intel-NVidia páros. Én is lefizetést sejtek a háttérben. Én nem tudom, hogy az AMD miért nem keres meg egy kisebb oem gyártót, és köt vele szerződést. Tervezne saját dizájnokat laptopra, HTPC-re, stb., és sz.ratná ki velük, az ütősebbnél ütősebb cuccokat. A nagyok meg majd észbe kapnának, ha látnák, hogy a konkurenciánál sasként szárnyalnak az eladások.
-
FlashLed
senior tag
Celeron mint alternativa? Na ne vicceljunk mar...
-
Crytek
nagyúr
Az amd amibe benne van az drága. Csekkold bármelyik laptopot ami ryzen-en... + egycsatornás mem vezérlőt belekurnak 2019 hajnalán? Erősebb intel + nvidia kombot lehet venni olcsóbban...
Azt meg hogy az intel lefizetett minden gyártót (mást ép ésszel nem tudok elképzelni), hogy lehet amd termékük ,de csak drágábban nem érdekel. A tények magukért beszélnek.
-
Szerintem nem rosszabb ez a kombó fogyasztást is figyelme véve mint a 2400G.
IGP teljesítménye a GT 1030 szintjén van és itt egy 1050 ről beszélünk az U procik ára pedig eléggé drága.
7.5 wattól 25 wattig skálázhatóak, könnyen hűthetőek míg azért a 2400 G elég forrófejű . Szerintem az se lenne olcsóbb. -
-
VinoRosso
veterán
jófajta cucc, de 300k... felejtős
-
-
-
szuper kis gépezet, nagyon bejön , csak az ára ....
-
törölt tag
Ennyiért nem lehetett volna valami AMD APU-t pattintani bele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- MSI Z390 Tomahawk + Intel I7 9700K + Be Quiet torony + 2x16GB DDR4 3000Mhz (Garancia)
- I5 8500 RTX 2070 16GB DDR4 500GB NVME 1TB HDD NOCTUA HŰTŐ
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1125W tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512 GB Égkék Karcmentes állapot 12 GB RAM SN: R5GL22FEBCW 6 hónap g
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)