- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
skylinelaca #1 üzenetére
A leshcatlabs-os driver-t csak szűzen telepített windows-ra érdemes feltenni. Az oldalon elég részletes manual van a driver használatáról, alap angollal már emészthető.
#Duliee: debizony, az lehetséges, de akkor még nagyon nem tudtam, hogy mi történik. A cikk ugye kronologiai sorrendben dolgozza fel a történéseket. Ezért szakmailag több helyen kifogásolható, nyilván, de én szívesen vállalom, hogy núb voltam
Hadd okuljon belőle mindenki.
Megmondom őszintén, szerintem sokan fognak notebookot kapni karácsonyra. Ezeknek egy részében intel cpu és dedikált amd gpu lesz. A cikk azért készült el még karácsony előtt, hogy a Google is be tudja indexelni, ha rákeres valaki magyarul a problémára, akkor legyen rá egy releváns találat.
-
xmaas
őstag
válasz
skylinelaca #1 üzenetére
Ismeros ez a integralt gpu meg dgpus valtos mizeria sajnos csakis a gyarto altal adott driverekkel mukodik rendesen ha frissitesz peldaul legujabb catalystra mar beszarik az egesz rendszer szoval ez ilyen szopatos dolog mindig a regi eredeti gyartoi driver legyen keznel ha jot akarsz magadnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest