Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A kesztyű nem fog szerepelni a kiegészítők között? A vezérlés/navigálás miatt kérdezem.
-
Kékes525
félisten
Ehhez is két nagyjából egyforma képességű szem kell? Annyira nem vagyok otthon a témában ezért kérdezem.
-
dAnky
aktív tag
Aha ertem. Koszi az infot. Akkor erne meg a ketyere ha egy full hd filmet latnek vele a telefonon tokeletes minosegben. Lefekudnek es ha kinyitnam a szemem csak a filmet latnam semmi mast. De 2d-be mert a 3d-t nem szeretem

-
Tidzsimon
őstag
Szerintem fél év és lesz univerzális verzió, mondjuk kickstarteren.
-
hemaka
nagyúr
Olcsobban elszorakoznek vele ideig-oraig, de egyebkent meg elegge gyerecipoben jar ez a dolog.
-
Segal
veterán
Tudnia kell kiindulva az első hozzászólásból.
Ugyanis cardboard-ra elérhető a VR cinema alkalmazás is ami megfelezi a képernyőt és "3D-t" csinál belőle. Viszont ennél nem működik az nfc.
Van még egy program Cmoar VR Cinema néven ebbe nem csak hatalmas vászon van meg ha oldalra nézel akkor székek mint egy moziba hanem a fejed mozgását is követi de ebbe rém homályos a kép. (Note 3-al próbáltam)
Ideig óráig el lehet vele bohóckodni párezer forin tot simán megér de 200 dollárt (főleg itthon szerintem euro-t) biztosan nem adnék érte. -
jacis
nagyúr
Itthon nem is kerül forgalmazásba ha jól tudom.
-
Amíg nem lesznek komoly alkalmazások/játékok hozzá, addig csak vakítos cucc lesz...
-
Forest48
aktív tag
Mivel tud többet, mimt egy google cardboard?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple AirTag 4 Pack Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Samsung EP-TA800EBE 25W adapter - Csomagolásbontott
- Baseus Airpow powerbank, külső akkumulátor fekete (20000mAh, 20W, QC + PD)
- Anker SOLIX C300X - 288Wh Hordozható töltőállomás - LiFePO4 akku ~20 hónap garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest