- iPhone topik
- Új telefonokat mutatott be a Huawei, ez a Nova 15 sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Tavaszi szél S26-ot áraszt, a nyári hőség meg exynosos Flipet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Milyen GPS-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dimitryj
aktív tag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Nem azt mondtam hogy rosz lenne a single, de nem akora élmény hogy megérjen anyit amenyiért veszetegetik és volt a steamen akcióban oylan amit lehet jobban megérte volna megveni. Viszont azóta már énis 3x tolom végig most épp survialist-on

Amúgy szerintem a fegyverek közül a Ripper, Pulse Rifle, Javlein és Force Gun a kedvenc kombóm.
Valaogy a töbi nem elég hatékony, pl a gránát vető lasú és közelre önygyilkosság, a Line Gun lassú bár nagyon hatékonyan lehet vele végtagokat csonkolni, a seeker elég gyér a plasma cutter nem elég nagy damázs, a contact beam ami még egész jó de aval is az a bajom hogy elég lasú és ha 2en elémugranak nem mindíg van idő aval lekaszálni a jószágokat.
A másik bajom, hogy az újra végigjátszás bár élvezhető de mégsem olyan nagy élvezet a szkriptelt ellenfelek miatt, amikor már fejből vágod hogy mi hol hogyan jön akkor nem olyan para :/
Szóval jó-jó de nem akora szám mint egy Shilent Hill 2-3 vagy egy STALKER.
-
Nordic
Közösségépítő
Ezt tartom a legnagyobb ökörségnek bármilyen játékban. Általában ha nem tudják hogyan nyújtsák ki a játékidőt, akkor bedobnak egy "legyőzhetetlen" ellenfelet. Az első részben még elment a dolog(valamilyen szinten a sztorihoz is kapcsolódott), a másodikban már nem volt értelme, csak úgy odavágták, hogy nesze b*zdmeg, erre most megint betolják. Komolyan ennyire nincs fantáziájuk, hogy mást nem tudnak helyette kitalálni? Félre ne értsetek, imádtam mindkét játékot(többször toltam ki mindet), de ez a fantáziahiány már elszomorító...
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Logitech z5500 5.1
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

.