- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemaa
csendes tag
Nagyszerű játék lesz ez is, februárig várhatjuk...
-
Petya597
tag
Nagy rajongója a Dead Space sorozatnak, több végigjátszásra is megunhatatlan mind a két rész, várom a harmadik részt is, kötelező vétel.
-
én is csak azt mondtam hogy nekem annyira bejön hogy megunhatatlan.
nálam a plasma cutter és force gun kombó az abszolút nyerő. nameg a contact beam is baromi jó de annak csak a másodlagos tüzelése hatékony szerintem viszont az nagyon jó tömegoszlató.
ja meg a detonator is tetszik de nem csak úgy hogy lepakolgatom falakra hanem arconlövöm vele az ellent és elég szépet belerondít testébe -
Dimitryj
aktív tag
válasz
Kvelstadt #19 üzenetére
Nem azt mondtam hogy rosz lenne a single, de nem akora élmény hogy megérjen anyit amenyiért veszetegetik és volt a steamen akcióban oylan amit lehet jobban megérte volna megveni. Viszont azóta már énis 3x tolom végig most épp survialist-on
Amúgy szerintem a fegyverek közül a Ripper, Pulse Rifle, Javlein és Force Gun a kedvenc kombóm.
Valaogy a töbi nem elég hatékony, pl a gránát vető lasú és közelre önygyilkosság, a Line Gun lassú bár nagyon hatékonyan lehet vele végtagokat csonkolni, a seeker elég gyér a plasma cutter nem elég nagy damázs, a contact beam ami még egész jó de aval is az a bajom hogy elég lasú és ha 2en elémugranak nem mindíg van idő aval lekaszálni a jószágokat.
A másik bajom, hogy az újra végigjátszás bár élvezhető de mégsem olyan nagy élvezet a szkriptelt ellenfelek miatt, amikor már fejből vágod hogy mi hol hogyan jön akkor nem olyan para :/
Szóval jó-jó de nem akora szám mint egy Shilent Hill 2-3 vagy egy STALKER.
-
mttssz
senior tag
Az első kettőt is imádtam, most nekem ez a legvárósabb játék. Jó lenne már ha nem csak trailereket dobálnának ki.
-
Ripper a neve. nem a leghatékonyabb de a legnagyobb élmény ezzel a fegyverrel írtani/trancsírotni.
mindig boka magasságra tartottam az emberszabású dögöknél és ahogy beleszaladt lábának annyi aztán ahogy esett előre végigdarálta az egész testét.(#18) Dimitryj lehet hogy rétegjáték. én pl a két játékot összeszámolva több mint 40 végigjátszásnál tartok és még nem unom.
aláírom a multi tényleg nem lett jó vagyis nekem sem tetszik. de én úgy vagyok vele hogy az csak egy kötelező mert ma már minden játékba kell. meg legalább megpróbáltak valami mást minthogy emberek lövöldözzenek emberekre mint sok más lövöldözős játékban. -
Dimitryj
aktív tag
Hát én megvettem de bárcsak másra költöttem volna. A multi iszonyat nagy szívás evvel a lobbys megoldással kegyetlen szopás, fejlődni nem lehet, csak szívni, szal a multi halál, a single meg párszor végigtolható, Steam achivementek nincsenek szal még csak az sem nagyon motivál hogy játsz vele. Ezért nem feltétlen éri meg azt a jópár ropit amit kérnek érte.
-
wikings2
őstag
Ez utána videó után + ha lesz benne flex (tudom is én mi a neve gyönyörű hangú pengeforgató fegyveremnek) akkor istant vétel
egyébként is az -
válasz
kriszpontaz #15 üzenetére
akkor az eddig számomra hasztalan lángszóróval leégetem róla és aztán jöhet a hűvös
-
egyébként már az első résztől élőhelymódosítóval vonták be az űrhajót hogy többek közt melegebb legyen a levegő tehát nem szeretik a hideget. (jó nekromorf lennék) lehet annyi lesz a trükk hogy ki kell csalni a hóra a regenerálóst és megfagy
-
Nordic
Közösségépítő
Ezt tartom a legnagyobb ökörségnek bármilyen játékban. Általában ha nem tudják hogyan nyújtsák ki a játékidőt, akkor bedobnak egy "legyőzhetetlen" ellenfelet. Az első részben még elment a dolog(valamilyen szinten a sztorihoz is kapcsolódott), a másodikban már nem volt értelme, csak úgy odavágták, hogy nesze b*zdmeg, erre most megint betolják. Komolyan ennyire nincs fantáziájuk, hogy mást nem tudnak helyette kitalálni? Félre ne értsetek, imádtam mindkét játékot(többször toltam ki mindet), de ez a fantáziahiány már elszomorító...
-
wikings2
őstag
Make us whole again
-
Dr. Romano
veterán
Na végre. Ez már inkább közel áll a korábbi részekhez, mint a pár hónappal ezelőtt mutatott videó, amiben inkább egy Lost Planet rajzolódott ki.
-
válasz
kriszpontaz #6 üzenetére
főleg a 2. rész végén. nem volt eléggé elfoglalva lövöldözéssel az ember még jött ő is feszt....
-
fasterware
aktív tag
Jó trailer, a játék is jó lesz
.
-
E3 óta nem néztem semmi videót semmi hírt. had legyen majd minden újdonság. de ezt most csak megnéztem hátha nem lő le sok mindent.
nem is lőtt le sok mindent de regenerálódós barátunkat nem tudtam nem észrevenni. pedig nem haragudtam volna ha ezúttal végre kimarad a buliból... -
Destructo
senior tag
Most gondolkodok DP2.t megvenni steamen multi miatt.
A 3 mat már nagyon várom!
-
Mister_X
nagyúr
Ugye akkor ez nem FPS lesz?
-
F_Zolee
nagyúr
Hozza a szokásos formát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged