Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oolit
csendes tag
válasz
nanorambo
üzenetére
A Vsync kikapcsolásával és az egérérzékenység levételével nálam megszűnt a lag.
Amúgy jó a hunosítás a gaméhoz, és rá lehet konfigurálni az irányokat a nyílbillentyűkre.
Itt amegoldás.
Szerintem mindkét rész jó, a másodiknak jobb a grafja, de az elsőben jobbak a hangok.
Viszont az elsőben én nem féltem, mert túl világosak voltak a helyszínek.
A második, bár pörgősebb, azért maradt benne parafaktor rendesen!
Várjuk a folytatást! -
Jokes67
tag
Hmm..átváltott képregény stilusra a grafika?Mint pl. a Borderlands-ben?
-
nanorambo
őstag
válasz
CsuBaKamBra
üzenetére
Akkor szerencséd van, az egész net ettől volt hangos.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na ez is kötelező vétel. Már csak co-op partnert keresek hozzá.

-
nanorambo
őstag
Neem. PC-n sajnos bugos az egér kezelése a játéknak. Baromira szaggat az egér mozgása és a hirtelen a szellőzőből előbukkanó szörnyeknél ez bizony baromi idegesítő. Sajnos azóta sem javították = már nem is fogják.
Pedig tényleg baromi hangulatos, egy város méretű elhagyatott űrhajóban, ami az űrben lebeg
nekromorfokra lövöldözni. De az irányítás miatt kínszenvedés a játék
-
Nazara
őstag
Hmm, most kiváncsi lettem, lehet előveszem újra az első részt, azt kb. a felénél abbahagytam vagy egy éve, mert paráztam rendesen.
-
szilva01
őstag
Egyre menőbb az életcsík az emberek hátán

-
mickemoto
őstag
Az első rész nagyon tettszett,a második után ha ez remélhetőleg pozitív értelemben lesz csalódás.
-
banhammer
veterán
Pont a születésnapomon jön ki a játék.
A balta probléma meg lényegtelen.
Jó ha mindig van egy balta kéz közelben.Ennyi erővel miért lődöz egy űrhajó belsejében a főhős amikor egy rosszul célzott lövés és ki is lukadt az űrhajó oldala.
-
Destructo
senior tag
Íjj nagyon jól néznek ki

-
válasz
Overlord576
üzenetére
Te sem vagy képben. A balta arra kell, hogy az üveges fémdobozban elzárt poroltót ki tudják szedni úgy, hogy egy baltával kell szétütni az üveget. Mert ha tűz üt ki, egyből keresni kell valamit, amivel az üveget kelljen betörni és véletlenül pont egy balta van a poroltó dobozka mellett.
-
james001
veterán
Remélem a parára mennek rá nem az akcióra... Mármint azért legyen az is benne,de ne úgy eltúlozva mint a 2-ben

-
Kashim
őstag
válasz
Overlord576
üzenetére
Baltát mindenhol találni, ahogy a túlélős játékokban megszokhattuk.

Az is alap dolog, hogy muníciót meg gránátokat tárolnak minden kis zeg-zugban. -
nanorambo
őstag
Nagyon várom! Most játszom harmadszor a második részt. A Scifi-Horror a gyengém.
-
mcwolf79
veterán
Még mindig nem tudom,kell-e ez nekem

Az első nagyon jó volt (10/10 számomra), a második már eléggé elment akcióba (8/10), ez ...
Meglátjuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Horgász topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- AMD A6-5400 félkonfig (FM2) - Alaplap, CPU, RAM, SSD, hűtő
- MSI Thin 15 B12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest