- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, amúgy arra kíváncsi lennék, hogy lesz-e a 3. részhez is anime felvezetés. Ugye elsőhöz is volt, másodikhoz is volt. Csak mert ilyen pakkokba simán bele lehetne tenni azt is pluszként...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Keiichii83 #23 üzenetére
lol
-
Keiichii83
csendes tag
hát, akko marad a torrencs
+ 100 é kopogtassanak máshó ^^
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Keiichii83 #20 üzenetére
-
waithEard
őstag
Soha nem értettem, hogy miért vásárolnak az emberek tömeggyártásban készült "egyedi" tárgyakat...
-
Keiichii83
csendes tag
úgy felspanoltam magam, megyek tolok egy Ds 2 őt hirtelen
Amúgy meg, 160+ szállítás? mert ha kopogtatnak, és 'csak' 160 at kérnek, akkor nálam insta buy
-
[CsuCsu]
őstag
Ha játék nélkül rendeled, akkor 100 dolcsi +40 szállítás. Aki szeretné, az így rendelje. Játékért semmi értelme plisz pénzt fizetni, azt itthon is meg lehet venni.
-
copass
veterán
az alap csúzli vagy sisak jobb lett volna.
-
akkor nem elég piros.
egyébként nekem ez a marker az etalon:
az élek közötti rész sík vagy egyenes vagysima vagy hogy mondjam jól.
ez meg amit adnak a kiadáshoz kicsit ilyen gömbölyitett szal nem tetszik. bár lehet a 3. részben már így fog kinézni de nekem az első részes tetszik. -
egy marker-t már jórég óta szeretnék de csak necro-k meg isaac-ek vannak ebay-en is. de ez sem az igazi. nekem a piros kell ami az első részben volt. a kiadás színvilága dizájnja meg sztem nem valami ds-es. na mind1.
-
Blood Mage
senior tag
a red marker tényleg nagyon király, elférne az obeliszk oszlopom mellé
-
szaszabee
aktív tag
Ennek a játéknak minden része nagyon jó vólt Gondolom hozza a szinvonalat
-
djculture
félisten
Kettes ilyen kiadására is annyira volt igény hogy 5k-ért sózták ki az 576-ban 1 évre rá
-
TESCO-Zsömle
titán
-
wikings2
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #2 üzenetére
Nem csak 1 darabra
Nem minden évben jelenik meg a Dead Space 3. -
ForRedGlory
félisten
100 dollárért ki is hozzák... lol...
Ezt sem ártana megjegyezni a cikkben... -
Ilsyde
őstag
Csak 100 dollar ha nem kell a jatek, csak a sok kacat. A Black Marker szobrocska (ami szerintem Red, de mindegy) cuki de a tobbi meh.
-
oriic
HÁZIGAZDA
A Marker tetszik nagyon...
-
haxiboy
veterán
Ismét néhány kacatért legombolnak jóóóó sok pénzt. Persze kicsi az esélye hogy ebből az 5000darabból Magyarországra is jutna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged