Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer
őstag
Jó móka szerintem a L4D csak nagyon erősen csapat centrikus, publicon meg nehéz belecsöppenni egy jó csapatba. Ha sokat bénáznak, az nagyon tönkre tudja tenni az játékélményt. Bár szerintem nem sok köze lesz a két játéknak egymáshoz (ami nem baj). CoJ-t én is csíptem, nem rossz ki stúdió a Techland.
-
ZCoyote
őstag
Nem semmi videó!

-
ch003067
addikt
El se hiszitek, hogy mióta várom ezt a játékot. Először 2009ben láttam róla néhány képet, persze, akkor még nem ilyen grafikája volt. Nagyon sokat szépült. Dobhatnának már ki valami normális videót a játékról, ne csak azt, amiben körbe mutatja a szigetet.
-
romero28
senior tag
de beteg
a chrome-ot is remélem folytatják a készítők 
-
Enton
addikt
-
Silenzio
addikt
"Én, mint átlagos Gamepod.hu kommentelő, csak beszélek, beszélek, beszélek, míg habozni nem kezd a szám és össze nem esek: bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla..."
Sub-zero: Mit akarsz ezzel mondani?! Az idegenek már köztünk járnak? Az ő nyelvüket beszéled? Akkor ezentúl nem hagyom felhajtva a wc-ülőkét.

Amúgy a játék nagyon szép. Ha a tartalom is rendben lesz, akkor a piac egyik legjobb túlélő horrorjával gazdagodunk. Mivel a titkos favorit Call of Juarez idő közben az egyik kedvencem lett, ezt is nagyon várom. Techland, előre!
-
Black Dragon
addikt
Nekem bejön a graf, meg szerintem a játékélménnyel sem lesz gond.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mephi666
nagyúr
-
Gude
senior tag
ISmét támadnak a zombik!

-
Angel1981
veterán
A képek nagyon szépek.
Ha a hangulat / játékmenet is ilyen lesz, akkor itt az új L4D!
-
megint én
őstag
Ez valami újabb töltelékgame amíg ki nem adnak valami komolyat PL Diablo3, Battlefield 3...
-
Ilyen game van pc x-re is csak mukival kell menni?

-
Skiller
tag
Olyannak látszik mint a Dead Rising de ez életszerű grafikával van. Komolyabb

-
natë
nagyúr
A medencés kép kemény
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a chrome-ot is remélem folytatják a készítők 
Régóta várom már. Pedig az L4D típusú mókák alapból nem ütnek szíven.