- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
M107
addikt
Lehet hogy te ez gondolod, de én jó helyről tanyáról szerzem be jó házi kolbász, hurka tej, szalonna,
Pc-s fronton csak válogatott alkatrészeket vásárolok, vagy ami kiforrott termék.
UI:
Jó ismertség és kitartó böngészés kelletik a tudatos vásárláshoz. Szeretem a colát de csak Pepsi, sört de csak ha Cseh és küldenek Cseh barátaim eredeti cseh sört.
-
M107
addikt
Ha lenne képességem, ezek után az AMD vezetőinek és minden ilyen embernek tevékenykedjen bárhol az élet területén, azonnali szívhalált okoznák.
S még nem is éreznék, lelki fusztrációt.UI:
Az ilyenek d**** ! Nincs rosszabb mint a tudatlan vásárolok megkárosítása, tudatosan.
Egy ***.Kicsit finomabban, ha lehet!
[ Módosította: KrAt ]
-
M107
addikt
válasz
robotjatek #35 üzenetére
Na itt jön be a kapitalista szöveg - most nem rád értem.
Exkluzív gyártó - most ezzel lejáratja magát mármint a gyártó én az AMD helyében azonnal visszavonnám a gyártást, ha nem változtat rajta.
Pénz pénz 1000000000000000X
Sőt tovább is.De ilyen a világ amíg sok sok hozzá nem értő ember él addig el lehet azt ilyen undorító dolgokat is sütni.
-
M107
addikt
"A modellek között 4 GB VRAM-mal rendelkező, igazán vevőcsalogató megoldás is van."
Elnézést a nem hozzáértők számára, a mostani cpu és vga piactól már hányni tudnék Clone Clone hátán.
Minőségi termékekből amik megérik az árukat egyre rosszabb és rosszabb az alsóbb kategóriákban.
UI:
Sajnos ez van ez a valóság, s ezen csak
lehet. SAJNOS.
-
M107
addikt
Vérpistike (nekem kell 4 db egybe kötve) érteleme 0%, GDDR 3 már jó lenne kivezetni a piacról ha lehet jóáron kapni GDDR 5 memóriát és azzal kellene szerelni az alsóbb kategóriás termékeket is.
Komolyan nem értem az Amd-t mire jó ez neki csak kizárólag a nem hozzáértő vásárló megtévesztésére, ha meg beperelné miért nem ért hozzá ő minden technikai specifikációt megadott az árú működik garancia van rá fellebbezés kizárva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Villanyszerelés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest