- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Magisk
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
radírfej
senior tag
[OFF]azért az enyhe túlzás, hogy "rommáverte" a ddr400 -as rendszer a ddr2 800-ast. nem volt egetrengető külömbség, ez igaz.
különben ha a sebesség oldaláról nézzük a dolgokat, akkor talán még igaz is lehet, hogy az elmúlt ganerációk során nem nagy változás történt, azonban fogyasztás/melegedés, gyártási költségek terén igenis történt nagy változás, nem véletlen, hogy padlón vannak a memória árak...[/OFF]
a teszttel kapcsolatban meg a 1333-as ramok túlhajthatóságuk miatt belső konkurenciája lehet a diablonak...
még egy két ilyen ram különböző gyártóktól és áttörés a ddr3 fronton...
-
-
Én csak azért tartom kevésnek, mert elvileg ez a memória sávszélessége. És én természetesnek tartanám hogy gyorsul az újabb nagyobb órajelű ram. Nehogy már egy szaros ddr1 500mhz-el olyan szintet hozzon mint egy ddr3 1800-as vagy 2000-es, azért az nagyon vicces lenne.
Ha ez tényleg így van akkor inkább a memóravezérlőt kellene fejleszteni nem a ramokat. Hiába rakunk egy 1.4-es motorra batárnagy tuning légszűrőt ha alig gyorsul tőle, mert minden más visszafogja.
Tehát engem csak az zavar hogy ott van rengeteg elpazarolt memóriasávszél, azaz erőlködés az egész. A sávszél kihasználtsága romlik.
Lehet hogy mással kell teszelni? Mert én azt nem hiszem el hogy ilyen szar legyen a sávszél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG STRIX X299 E-Gaming / Beszámítás OK!
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial Pro 96GB Kit (2x48GB) DDR5-5600 CP2K48G56C46U5
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest