- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
válasz
Davidof92 #108 üzenetére
Hát igen van aki a nőkre költ(nem a szexre gondolok) van aki a gépére vagy egyébre.
Mindenki másba éli ki magát ez csak idő kérdése és változni fog.
Ki hamarabb ki később kezd el költeni a nőkre. Aztán a felnőtt gyerekek mellett már nem kell a nőkre sem költeni. Erre a korra mondják a férfiaknál hogy a második gyerekkorukat élik. Már alig várom. -
mexicanraven
senior tag
válasz
Davidof92 #97 üzenetére
A second hand és stílusváltás része a hszemnek továbbra is fennáll, amire nem reagáltál.
Én 4:40-kor szoktam kelni, fizikai munkát végzek, nem mondom nagyon elfáradok benne! Ha nehéz is de nem volna jó dolgoznod néha egy kis pluszért? Pl a kockulás helyett! Ha így befordulva maradsz akkor az kihathat a teljes felnőtt korodra, ami nem egészségess!
-
Ice!?
őstag
válasz
Davidof92 #26 üzenetére
Nem érted. Szerintem nem is fogod megérteni. Mindegy. (:
Most fáradt vagyok az írogatáshoz, de tök8, teljesen más a véleményünk a dologról. Pedig fiatalabb vagyok nálad, így első ránézésre.Az, hogy melyik az emberibb/helyesebb stb.., döntse el mindenki maga.
CséZé megmondta a jóságot, kész.
Én most elhúztam a topicból. Bye.
ps: Amúgy tényleg jót tenne pl egy kurvajó bulizás, ahol egy kis jóféle hp után levetkőzöl mindenféle gátlást, és elengeded magad. Ezt most full jó tanácsból.
-
szaszlaci
addikt
válasz
Davidof92 #26 üzenetére
Hahh, hát elég csóró vagyok, megnyugtatlak
Szeritnem egyszer próbáld ki, hogy ilyenre költöd el, nem lesz olyan rossz érzés, és nem fogod megbánni szeirntemthe_one_: persze, hogy nem, de érted te hogy hogy értem
proof88: mi a véleményed, nem lene előnyös neki a hosszabb haj?
-
művésznő4
senior tag
válasz
Davidof92 #17 üzenetére
Csak azért gondoltam, hogy nem találtad meg még teljesen a saját stílusodat, mert úgy írsz önmagadról, mintha nem éreznéd így jól magadat a bőrödben...
De ezek szerint tévedtem....
és ennek örülök is...fel a fejjel!Amúgy nem maradtál le túl sok mindenről....bár utána elég sokan hőzöngtek, hogy miért szedtem le...
és hogy már azonnal rakjam vissza...
-
művésznő4
senior tag
válasz
Davidof92 #15 üzenetére
Tejóóóéég! Miről beszélsz???
Dehogy vagy te csúnya....Ezt felejtsd el!
Inkább csak önbizalom hiányos, ahogy olvasom...
Egyáltalán nem vagy te egy rosszképű fiú....csak még nem találtad meg teljesen önmagadat...
Ezzel semmi gond nincsen...
Fiatal vagy még...bőven van még időd kitapasztalni hogy miket szeretsz és mik állnak neked jól.
Idővel te is megtalálod a saját stílusodat!Üdv:
Művésznő
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V2 5G 512GB / 16GB fekete
- Dell Precision M4700 laptop (i7, 16gb, 256 SSD, Quadro K2000M)
- Unifi UACC-CM-RJ45-MG SFP+ RJ45 10G adapter eladó, majd 2 év garanciával
- ASUS TUF F15 extra hardverekkel - i5 11400H, RTX 3050Ti, FHD 144Hz, 1,5TB SSD, 16GB RAM
- HTC Vive Pro 2 teljes prémium VR szett Valve INDEXEL, garanciális, sok extrával!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő