- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
LampyG
csendes tag
Sziasztok! van itt valaki?
Segítség kellene egy Sony M2-höz...
-
robogos10
senior tag
Hatalmas köszönet a részletes leírásért
-
sgeza
veterán
Mi történik, ha nincs kivéve a SIM és az SD kártya? Csak a biztonság kedvéért kell, vagy konkrétan valami problémát okozhat?
-
sgeza
veterán
Sziasztok. Bocs, hogy ide is beírom a kérdéseim, de nem tudom, hogy melyik fórumon van a legjobb helye, és szeretnék választ kapni rájuk!
Szóval feltettem az eXistenZ romot. Megy minden frankón, de ha vissza szeretném tenni mégis a gyárit (egy-két apróság jobban tetszett az eredetiben, és nekem elég csak a root jog), akkor mit kell tennem? Csak simán a SUS-sal nyomok egy frissítést? Ha igen, melyik romot teszi fel? Tudja, hogy nekem Vodafone-os a telóm, és valóban az eredetileg rajta lévő romot teszi fel?
Másik kérdés, hogy az eXistenZ után ha nem a teljesen gyárit akarnám visszatenni, hanem a gyárit ugyan, de rootosan, akkor visszatehetem a Sony Xperia SP_12.0.A.2.254_t-mobile.ftf (Sutszi féle) romot egyből, vagy kell valamit előtte tennem?
Utolsó kérdés, hogy ha van egy gyári rootos romom darviny és roland09 leírásai alapján, akkor a hivatalos gyári frissítés működik? Megmarad a root jogom? A sutszi féle rom ugyebár t-mobile-os, ez esetben mi lesz a Vodafone-os telefonomon a frissítés után (már ha működik)?A válaszokat előre is nagyon köszi!
-
rambo96
újonc
valaki már felrakta ezek alapján a szoftvert?
ha igen jól működik...?
mi tegyek ha esetleg elrontom vagy valami? -
eladohardver
őstag
Win8 64 bit esetében nem ilyen egyszerű...
Megoldás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Trollok komolyan
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 3
- Milyen videókártyát?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Windows 11
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged