- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi BALBOA
őstag
"(az, hogy a falbol kijönnek kis darabok, de a fal nem változik (textura statikus), ez engem kifejezetten még zavar is..)"
Gyorsak a kőművesek és az Nv kari mire meg jelenítené a falon a sérülést addigra már rég be is vakolták és még ha van egy szöszenetnyi idő akkor le is meszelik azt a falat, hogy a sérülésnek hült helye se maradjon.
Az Nv majd nyugi ráfogja a kőművesekre, hogy a PhysX az megakarta jeleníteni a falból kirobbant téglát és a lyukakat a falon, de azok a csúnya-csúnya kőművesek elcsesztek mindent(akik feltehetően annak a szemét Ati-nak dolgoznak)! -
Robi BALBOA
őstag
Szerinmtem nem kell oda i7 meg 2db 5870, szerintem egy 4magos 3ghz-es procin és egy 5850-es karin vígan elmenne a graf is és a fizika is,csak akkor el kellene felejteni a PhysX-et és egy olyan motort használni ami nincsen korlátozva senki számára.
Amúgy ezekhez az effektekhez szerintem semmi szükség nincsen a PhysX-re, nem tűnnek olyan húde komolynak. -
Robi BALBOA
őstag
Ezt jól megfogalmaztad!
És tegyünk annyit hozzá, hogy a havok mindenki számára elérhető nincsen korlátozva eggyik vga gyártó számára sem és ezt a játék fejlesztőknek is be kellene látni, hogy az nem megy, hogy Nv karin van füst,szikra, repesz stb... Ati karin pedig vagy nincsen vagy ha van akkor olyan módon megoldva, hogy az rettenet, és zeért jó a havok ahogy montad, mert lehet hogy nem annyira precíz, de minden vga-n megy és azért a Havok-ot is lehet fejleszteni. -
Robi BALBOA
őstag
válasz
antikomcsi #70 üzenetére
Ki mondta hogy a 9800gt-ből lett gts250(mondjuk mind a kettő g92-re épül, csak 112sp vs 128sp), a 9800gtx+=GTS250.
Szerintem egy GTX260 + egy 8800gt/gs már jó erős párosításm pesze ezt még lehet cifrázni. -
Robi BALBOA
őstag
válasz
antikomcsi #66 üzenetére
Ezek után eggyértelmű, hogy ehez a gémhez nemárt egy erős(gtx260/275/280/285) kari grafikára és egy gyengébb(9600gt/8800/9800 alias gts250) kari fizikára.
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
Depression #63 üzenetére
Szerintem az átlag userek között a gtx260 már egy erős karinak számít.
Jó akkor a fizika a 3dmarkban ki van számolva előre,de sok olyan játék van ahol ugyan ilyen szép vagy szebb effektek vannak és nem kell PhysX hozzá vagy azokban is előre k ivan számolva ha igen nekem úgy is jó, csak ne az legyen, hogy Nv karival van szikra,füst repesz darabok Ati karival pedig semmi. (vagy ha van is valami pl:füst az olyan csúnya hogy már 5ével ezelőtt is azt mondtam volna rá hogy csúnya) -
Robi BALBOA
őstag
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy pl a 3dmark05 az már 5 éves teszt program és már ott is van elég komoly szira effekt, de ugyan ez a helyzet a FEAR-el is, nem kell ahoz PhysX hogy legyen normális szikra csak az Nv akarja elhitetni velünk, hogy PhysX nélkül nincsen normális Füst,Szikra,Repkedő részecske effekt.
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
Ateszzero #53 üzenetére
Ezzel a tesztel arra fény derült, hogy KÜLÖN PhysX kari nélkül egy erős Nv karin se megy rendesen a fizka ezzel magukat égetik le, mondjuk tényleg jó lett volna a teszthez hozzá csapni egy külön fizikára szánt Nv karit, de így is tanult valamit az ember mégpedig azt, hogy 1gpu nem bír el a grafikával és a fizikával egyszerre(esetleg majd a fermi).
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
antikomcsi #48 üzenetére
Régebben olvastam tesztet, hogy az Ati kari mellé belehet tenni Nv karit fizikára, de engem nem nagyon izgat, jó ha van, de azért nem buherálok a driverekkel meg Nv kari meg stb..., inkább adjanak ki minnél több Havok motoros gamét és kész, ami meg PhysX-es és csak azzal szép akkor az már régen rosz.
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
marcus.fenix #43 üzenetére
Na ne már hogy a Havok-ot meg az intel vette meg, mert akkor az lesz, hogy havok-os gamehoz mindenféleképpen intel proci kell a PhysX-es játékokhoz pedig Nv vga kell
, amúgy ezt nem szabadna engedni, hogy ilyen külön utakon járjon mindenki, mindenkinek legyen elérhető és majd meglátjuk kinek jobb hozzá a hardvere.
-
Robi BALBOA
őstag
Na megnéztem az összehasonlító videót, hát mondhatom nevetséges, ezekhez az effektekhez semmi szükség PhysX-re!
1, A füst effekt az egyszerűen nevetséges, sok játékban láttam már komolyabb füst effektet és azoknak közük nem volt a PhysX-hez.
2, A szikra efektek, a Fear első részében is már volt nagyon komoly szikra ahogy lőtted a vas tárgyakat vagy a 3dmark05/06-ban is van elég komoly szikra effekt és egyik sem PhysX-es.
3, A gránát robbanása következtében repkedő részecskék, annyira gyenge hogy ezért nem volt érdemes ezzel az effektel foglalkozni, Dirt2,Flatout 3, ebben a két gaméban ahogy farol a kocsi vagy elkapar annyi részecske repked hogy nem igaz és PhysX megint a levesbe sincsés miért mert nincsen rá szükség eggyáltalán.Ezeket az effekteket vígan meg lehetne oldani a híres PhysX nélkül, csak ügye az Nv füzet a game fejlesztő meg letilja a füst effektet az Ati karik számára, amit amúgy vígan vitt volna.
-
Robi BALBOA
őstag
Itt hol kell nézni azokat a PhysX effekteket?
Szerintem semmi extra nincsen benne!
Amúgy van játék ahol repked minden franc és mégsem kell hozzá PhysX kari. Pl: Flatout 3 Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Acer notebook topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen házat vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged