Hirdetés
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
"De éppen azt írtam, hogy egyszer sem tanul meg autót vezetni. Mert fél/hiányzik megfelelő koordinációja, hogy egyszerre kezelje a gázpedált és a kuplungot, nincs megfelelő térbeli koordinációja... "
Az okés, de én meg a bejegyzésben nem erről beszéltem. (tehát nem tudom hogy jön ide, nem arról van szó, aki nem képes megtanulni, hanem arról aki egyszer már megtanulta) Ha nem ha egyszer már megtanult... Akkor nem okoz akkora gondot átülni egy másikba.
Plusz ehhez nincs szükség fizikai erőre, se fizikai rátermettségre. Csupán alapvető szellemi képességre. De az se olyan, hogy próbáld megérteni a kvantumfizikát....
Nem kell túlzásba esni, ha az 53 éves apám, aki asztalos és világ életében nem foglalkozott ilyennel - képes megtanulni az alapokat akkor egy fiatal nehogymár ne legyen képes erre! Ha pedig mégsem képes akkor ott szellemi problémák vannak."Ezt reprezentatív felmérés, vagy saját tapasztalat, vagy...?"
Nem reprezentatív
De egy képletöltés a legtöbb mai fiatalnak biztos hogy nem okoz gondot. 1-1 ilyen kivétel van csak, amivel most én is találkoztam.@Lenry:
Igen, olvastam akkor is."taníthatnának általános op.rendszerkezelést, Windows, Linux és OS X alatt is, hogy meglássák azokat az általánosságokat, amiken keresztül látná, hogy mennyire egyformák, és ne legyen gond, ha egyiktől át kell ülni a másikra."
Ja, pont valami ilyesmire gondolok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- VGA kibeszélő offtopik
- Call of Duty: Black Ops 7
- EA Sports WRC '23
- DUNE médialejátszók topicja
- Baldur's Gate 3
- Diablo IV
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- MSI Pro mp273qw e2
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Asztali PC , i7 6700 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De egy képletöltés a legtöbb mai fiatalnak biztos hogy nem okoz gondot. 1-1 ilyen kivétel van csak, amivel most én is találkoztam.