- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 11 - népalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
"De éppen azt írtam, hogy egyszer sem tanul meg autót vezetni. Mert fél/hiányzik megfelelő koordinációja, hogy egyszerre kezelje a gázpedált és a kuplungot, nincs megfelelő térbeli koordinációja... "
Az okés, de én meg a bejegyzésben nem erről beszéltem. (tehát nem tudom hogy jön ide, nem arról van szó, aki nem képes megtanulni, hanem arról aki egyszer már megtanulta) Ha nem ha egyszer már megtanult... Akkor nem okoz akkora gondot átülni egy másikba.
Plusz ehhez nincs szükség fizikai erőre, se fizikai rátermettségre. Csupán alapvető szellemi képességre. De az se olyan, hogy próbáld megérteni a kvantumfizikát....
Nem kell túlzásba esni, ha az 53 éves apám, aki asztalos és világ életében nem foglalkozott ilyennel - képes megtanulni az alapokat akkor egy fiatal nehogymár ne legyen képes erre! Ha pedig mégsem képes akkor ott szellemi problémák vannak."Ezt reprezentatív felmérés, vagy saját tapasztalat, vagy...?"
Nem reprezentatív
De egy képletöltés a legtöbb mai fiatalnak biztos hogy nem okoz gondot. 1-1 ilyen kivétel van csak, amivel most én is találkoztam.@Lenry:
Igen, olvastam akkor is."taníthatnának általános op.rendszerkezelést, Windows, Linux és OS X alatt is, hogy meglássák azokat az általánosságokat, amiken keresztül látná, hogy mennyire egyformák, és ne legyen gond, ha egyiktől át kell ülni a másikra."
Ja, pont valami ilyesmire gondolok.

Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De egy képletöltés a legtöbb mai fiatalnak biztos hogy nem okoz gondot. 1-1 ilyen kivétel van csak, amivel most én is találkoztam.