Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Elvileg ki van. Van egy powersaving cucc a cpu részen, meg máshol a c6 state. Az is kivan.
@nyakdam:
Letiltva és nem DG-ben megy.
Mondom, lehet csak én nézek be valamit. Mert annyira nem vészes. A késleltetés is normális, még csak pár hete játszok, de már kezdenek visszatérni a régi reflexek.
Tegnap MW3-ban már 3 rántásból 3 fejest adtam sniperrel! =)
Mutatok egy példát egy yotube videóban: [link]
Elvileg pont odavan tekerve a videó, ahol én látom azt amiről beszélek. Szóval beszáll az autóba és azt kell figyelni, amikor a kamera mozog. Akkor is az éleket. Az korlát éleit, a kerítés sarkát meg ilyeneket. Elég sokat mozog a kamera miközben az autó megy akkoris. De csak kameramozgás közben.
Szóval miközben mozog, tessék figyelni az éleket. Na azok így berezegnek microlagszerűen, nem lehet élesen és folyamatosan látni. Olyan, mintha nem lenne elég smooth a kép.
A legjobban még mindig a fórum betűinek görgetéséhez tudnám hasonlítani... miközben görgeted le, a betűk nem olvashatóak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest