- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Kipróbáltam. Határozottan jobb egy fokkal. Talán kettővel is. Aztán leszedtem minden egérhez kapcsolódó drivert, windowsosat is meg minden HID-et is... Hadd ismerje fel újból. Aztán felraktam az egér drivert és visszább vettem a dpi-t. Most így egész korrekt.
Bár még mindig nem százszázalékos de érezhetően jobb. : ) -
Dany007
veterán
Na most megnéztem fullra van téve a windowsos sensi!
De még nem volt idom tesztelni.Az is gond lehet hogy egyszerre ket eger van telepitve es ket billentyuzet. Van egy alap driver nelkuli wireless bill eger, meg egy Gigabyte vezetekes eger plusz vez bill.
Ugyan kihuzom a wirelesseket mikor jatszok a rendes egeren de igy is okozhat problemat. Talan.
Na majd este szorakozok at egerrel. -
Dany007
veterán
Egy tévé meg egy monitor. De vagy 8m-re egymástól. : )
De szvsz ablakban monitorozva is jó lesz az. Majd este kitapasztalom mit is tud ez a latency monitor.Az utsó bekezdéses dolognak szerintem sincs sok értelme.
De egy idő után már bármit kipróbál az ember ami egyszerű és látszólag gondot nem okoz.
Nem igazán van olyan játék ahol nincs jelen. Ahol durván látszik az a GTA4, de ott csináltam frametime grafikont és az elég csúnya lett. Talán linkeltem ide is. Tehát ha csak a GTA4-et és a hozzátartozó frametime grafikont nézzük akkor rámondom, hogy CPU limit miatti microlag-ről beszélünk. Tényleg dzsungeles a grafikon nem elég sima stb.. meg érezni is, hogy azért nincs meg a fix 60fps.
No, de az összes többi játékban teljesen sima a grafikon, ahogy a nagykönyvben megvan írva, semmi kiugrás semmi extra. És érzésre is smoothabb a játék. Csak ugye ha mozgatom az egeret és figyelem a távoli éleket akkor látni azt a fura lagszerű rözögés valamit. Annyira viszont nem durva a jelenség, mint amiket youtube-on mutatnak be CF-es / SLI-s rendszer microlagolást.
-
Dany007
veterán
Gigabyte M6980 vagy valami hasonló számozással a végén. Most direkt nem akartam drága egeret venni pedig...
Húh bammeg elfelejtettemPedig még akkor rá is kerestem. Ma este kipróbálom.
Passzolok mi okozhatja. Lehet valami Win7 beállítás, már arról is olvastam.
Csak mert úgy rémlik a régi wireless egeremmel ami egy alap logitech nyavaja... azzal is ugyanez a helyzet. Csak ugye azt még a 42-es tévén használtam és betudtam annak a hibájának... (input lag elég magas ott)Ami még okozhat gondot, hogy 2 egér és 2 billentyűzet van feltelepítve egyszerre. Ugye mikor htpc-ként használom akkor be van durva egy wirelessz egér meg bill. Játék közben viszont ezeket kihúzom és másik USB-be megy a normál Gigabyte egér meg egy normál billentyűzet.
Most olyat olvastam, hogy msconfig -> rendszerindítás -> speciális beállítások -> majd ott a processzorok számát kipipálva beállítani a tényleges számot. nem tudom van-e értelme ennek, egy próbát megér ez is.
Szerk.: más usb nincs bent ilyenkor. De gondoltam már valami szoftverinkompatibilitásra is. Jómúltkor volt egy szívásom pl DaemonTools-szal. Már fogalmam sincs mit volt akkor a gond, de szívás volt a javából. És párszor újra kellett raknom a Win-t mire rájöttem, hogy a hiba akkor lép fel ha a DaemonTools egy xy verziója van fent. De semmi köze nem volt a programhoz vagy a meghajtódriveréhez...
-
Dany007
veterán
Kicsit olyasmihez tudnám hasonlítani, mint amikor firefoxban nincs bekapcsolva a finom görgetés. Mondjuk ha be van se elég smooth. Mikor olvasod a fórumot és görgetsz lefelé. És látod kicsit hogy elmosódnak a betűk görgetéskor. Nem vészesen, de mégis. CRT monitoron is....
Na ez is hasonló csak játékban...
Már az egérre is gondoltam.De nem az sajnos.
A progit kipróbálom, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Philips LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen processzort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Energiaital topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest