Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Az kemény... Először én is egy majd egy kilós Scythe Mugen 2-t néztem ki, de elég drága.
Így inkább maradok egy Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev2-nél. Ez csak alig fél kiló. Olyan über tuning teljesítmény meg úgyse kell. Méretei is jóval szerényebbek.Na, arra viszont még nem gondoltam, hogy jelen esetben az alaplap függőlegesen fog állni. Nem oldalt. Tehát a hűtő fél kilója lefelé fogja húzni a lapot. Mondjuk alapesetben is, csak akkor másik irányba... A felszerelés se lesz egyszerű...
-
Dany007
veterán
Na akkor ezen még elgondolkozom. Mi mást tudnék tenni a porosodás ellen, mint az összes beömlőnyílásra fémhálós porszűrőt teszek? A kimenetire is tegyek? :s
A rögzítés gondot hogy érted pontosabban?
Első elgondolás nekem is Scythe volt. De egyrészt drága, másrészt meg rábeszéltek a Coolink SWiF 2-re. Hidrocsapágyas. Jó hang és légszállítási értékekkel. Adnak hozzá gumirögzítést (elvileg). Abból lenne 2db 92mm-es felül, ott fogja kifújni a levegőt. És lenne ugyan ilyen típusból 2db 120mm-es alul, az fogja befújni a levegőt. Teljesen szabvány méretűek, és elvileg a bútorhoz lesz hozzácsavarozva. Most ezen gondolkozom, hogy esetleg a gumi rögzítőkkel kéne megoldani. De azt meg nem tudom felszerelni egy 16mm vastag bútorlapra.
Még azon is gondolkoztam, hogy besüllyesztem a ventiket teljesen. Az anyagvastagságba, és 4 oldalt meg sziloplaszttal rögzítem. -
Dany007
veterán
Köszönöm!
A kartonos megoldáson most elgondolkozok! Nem rossz ötlet! Ez még eszembe se jutott.
A hűtő méretei elvileg adottak, gyárilag. Így amit berajzoltam, ahogy nagyjából helyesek. Azért csak nagyjából, mert mindig rászámolok egy kicsit. Szintén a biztonság kedvéért.
Az alsó ventikhez lesz fémhálós porszűrőrács. Be van tervezve
Azt a falra kent koszt nem teljesen értem. Persze tudom mire gondolsz, a gépem most kb 25centire van a faltól. És sajnos a táp löki a falra a szutykot. De jelen esetben lentről felfelé fog menni a levegő. Az szekrény fölött pedig nem lesz 'fal', semmi se.A rugalmas rögzítésen gondolkozom én is. Láttam ilyen gumi alátéteket. Lehet megjátszom csak az is még piszok drága. A bútor viszont piszok nehéz lesz. Ezt onnan tudom, hogy apám már csinált egy hasonlót.
Ilyesmi lesz:
Namármost, ennek olyan súlya van, hogy két megtermett felnőtt ember küszködött a megemelésén(!) pedig aránylag kis méret, fogás volt rajta. A lépcsőn négyen hozták fel.
Szerintem jobban tart, mint a pár mm vastag lemezházak. A DvD-t használom a legkevesebbet a gépben. Inkább a többi cucc rezgésétől tartok kicsit.@Sonky: Egy házigazda mondta ezt a mai napon. Hogy az ilyen bejegyzésekben az első hsz írása (hogy bekerüljön / látható legyen a fórumban) holnaptól tilos lesz. Nemtom Ápr. 1. viccc-e vagy sem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged