Új hozzászólás Aktív témák
-
Švejk
őstag
Cosmograf
Lenyugtatja a zembert.
kemotox kollégának pedig remek a zenei ízlése! Yes 4ever! -
KYZRR
őstag
Evek ota, kisebb nagyobb kihagyasokkal mindig az aktualis Battlefield main theme volt.
Jelenleg ez az. -
Nestor16
senior tag
-
Fr0z3n
őstag
Ha már volt szó a Linkin Parkról, akkor szerintem ez sokaknak ismerős lehet. Illetve még egy régi nagy kedvencem megosztanám. Kevin Rudolf lehet, hogy nem sok embernek mond valamit. Leginkább szövegíró és produceri munkái ismeretesek.
-
Szatyor95
senior tag
Nem is rossz.
Nálam most a Black Sabbath - Paranoid van beállítva, de anno egy elbukott fogadás miatt ezt is használtam 1 hónapig. Hát persze, hogy abban a hónapban hívtak a legtöbbször (néhányan direkt ezzel sz*pattak, mert tudtak róla).
-
fkenny
senior tag
Nekem ez a csengőhangom, szerencsére sokan ismerik még mai is. Volt már ez is a csengőhangom.
-
angyalpc2
aktív tag
Frankó
de én viszem a prímet...céges telón ez volt:
https://www.youtube.com/watch?v=zvjzSu9RIcI
Kurva isten hogy lesz egy Magnum 1984 Ferrari 308 GTSi Quatrovalvole.. targatetővel
és kurva isten hogy ez fog belőle bömbolni
-
angyalpc2
aktív tag
Elég kreatív csengőhangok...
Dope - Die Mother Fucker Die
[link] -
CloZee
aktív tag
Ha horogkeresztet használsz, akkor igen, de ha szvasztikát akkor nem. A szvasztika nem egyenlő a horogkereszttel, mivel a horogkereszt döntött míg a szvasztika nem, csak ezt kevesen tudják és abban a tudatban él az emberek 99%-a hogy a szvasztikáért is büntetés jár, holott nem. Nem véletlenül szerepel a finn köztársasági elnöki zászlóban is. Különbséget kell tudni tenni a szimbólumok és használati területeik közt, na ezért nem büntetik a Heinekent a vörös csillag miatt, viszont ha egy neonáci agyhalott "szvasztikát" használ az elég egyértelmű, hogy miért teszi. Lásd mongol neonácik.
-
buherton
őstag
Jók csak az a baj, hogy ha hívnak akkor lehet, hogy nem halllod meg mert halkabban indul. Ami most van nekem, annál is az első pár másodperc le lett szedve, hogy rögtön halljam, ha hívnak. Lehet, hogy majd az általad linkelt elsőre váltok idővel, mert az még úgy ahogy belefér. Ez az Ennio Morricone egy zseni volt. Nagyon élvezetes zenéket komponált. Zseniális.
(#28) CloZee: Horogkereszttel vagy bármi hasonlóval próbáljátok meg és rögtön indul a siránkozás.
-
XharX
aktív tag
Mivel eléggé figyelmetlen voltam a hívásokkal, főleg nyüzsgésben lehetett az bármilyen death metal szám, így egy ideig ez volt a csengőhang. Annyira irritáló, hogy bárhol kiszúrom. Mostanság meg visszatértem a jó öreg Paradise City-re.
(#20) Klaus Duran Köszi
Már ki is ment a fejemből, hogy a 8. évad "nulladik részét" még nem is láttam. Megvan este mit nézek.
-
-
Gézengúz
addikt
Tudod amikor ezt ők meghallják nem arra fognak gondolni, hogy ez egy szaros játékzene. Én csak a 30-as éveimet taposom, de elhiszem, hogy félelemmel gondolnak bizonyos időszakokra a múltjukból..Te nem ebben nőttél fel nem tudhatod mit jelent, ez nem baj, csak éppen próbáld megérteni kicsit őket
-
CloZee
aktív tag
Csak én vagyok menő?
-
Crystalheart
őstag
válasz
Dr. Mózes #19 üzenetére
Az is volt egy időben. Nekem ez még az első telefonom, ami tudja ezt a csengőhangot... 3310 rulz. (Ez a család egyetlen telefonja amúgy, ami eddig túlélt több papagáj-támadást is, lévén ennek még nem a csőrrel könnyedén kiszedegethető szilikongombsora, meg csőrrel könnyen szétfeszíthető tokja van.)
-
Dr. Mózes
aktív tag
válasz
Crystalheart #10 üzenetére
Én a Mozart 40-et használom, telefonról telefonra öröklődik már jó pár éve.
-
szben05
tag
Nekem ez
-
Cengöhang Dio - Rainbow in the dark Kasszánál a mögöttem levő kisgyerek csak nézet hogy ez mi, nem hallót még jó zenét.
SMS meg SMS Sherlock volt egy darabig, csak buszon valamiért furán néztek rám. -
Boomkinná fognak változni és le fognak Moonfire-özni
-
petipetya
nagyúr
Ezt biztosan nem használja más, emellett felfigyelnek majd rá.
-
Crystalheart
őstag
Nekem most Auld Land Syne.
Tervezem, hogy a hangszerkesztőbe bepötyögöm a Bártfai emlék. c. csárdást (avagy Brahms 5. magyar tánca), ha egyszer eszembe jut nappal is.
-
WinPho
senior tag
-
C4mp3r
addikt
[link] nekem ez
-
Met
nagyúr
Nekem barátnőmhöz van beállítva a cartmen=veddfel veddfel veddfel, mi a faszt csinálsz bakker című száma
Melóhelyen nem szeretik ha barátnőm felhív -
kemotox
addikt
Nekem kb 5-6 évig Led Zeppelin - Black dog volt a csengőhangom, most meg Yes - Siberian Khatru.
-
Fr0z3n
őstag
Ez hatalmas
Én a Zedge ringtones-ról szoktam cserélgetni. Most a Super Mario Bros csengőt használom, ami egyébként az alap Mario játék zenéje. Előtte nagyon sokáig Halott Pénz - Helló lányok számát. Az értesítésem pedig rövid és velős. Faszi kiabál egy mondatot: Az isten a f.szát verje beléd. Szóval kultúra befigyel -
Armahun
addikt
-
törölt tag
dinosour
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged