- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
daneeeeee
üzenetére
ja igen, a patch, amit dlcnek hívnak
. egyébként nálam a shift2 sokkal jobban ment, kevésbé volt cpulimites anno a húzott q66al, mint az első rész. mondjuk az i5-760al még nem néztem.egyébként én a shift2vel demoztam ismerősöknek, és nagyon hamar meg lettek győzve, hogy mennyire remek ez a feállás. főleg szűk, kanyargós pályákon (Ebichu/Tokyo) és driftnél remek, hogy sokkal nagyobb a látószög.
patchet egyébként rakd fel, a drag annyira nem érdekes, de a classics pack egészen remek. valamint van classic Mini Cooper benne, az egyetlen autó, amivel nem sikerült 10perc alatti Nürburgring kört mennem gyári állapotban
. -
proci985
MODERÁTOR
üdv a klubban!

shift2 6950 2GBvel nagyon szépen ment, lehet az AA kavart be. AA nélkül memfoglalások egyébként kevésbé extrémek, egyedüli program, ami úgy is kiette magát 2gb memből az a far cry 2 volt, de annak is kellett három óra.
metro gépigénye tényleg nevetséges, nálam medium(!) volt először elfogadható 45fpses átlaggal, highon még 25ös avgt tolt. persze, szép, de azért nem annyira...
Új hozzászólás Aktív témák
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- AMD Ryzen 5 5600/3080/1TB SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

. egyébként nálam a shift2 sokkal jobban ment, kevésbé volt cpulimites anno a húzott q66al, mint az első rész. mondjuk az i5-760al még nem néztem.
.