Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iGO Primo
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbalint3
tag
válasz
Chaser #40240 üzenetére
Én még annyit se adnék érte, főleg, hogy hibás.
Nekem volt egy ehhez nagyon hasonló, de kisebb samu monitorom, a 931C.Na ez valami botrányosan rossz volt, az árához képest. Kezdve a talpánál, ami gyakorlatilag képtelen volt megtartani rendesen a monitort, gyakorlatilag egy kis szellő is elég volt ahhoz, hogy elforduljon jobbra-balra a monitor.
De ez még semmi, a beépített "RTA" chiphez képest! Ez elvileg arra szolgálna, hogy a monitor válaszidejét 2ms-ra csökkentse a játékok jobb megjelenítése érdekében. Na ezt biztosan nem csinálta, helyette: ha be volt kapcsolva, akkor iszonyatosan szellemképes volt minden (pl. görgetéskor a sorok egy szövegnél, vagy filmezni konkrétan nem lehetett a megjelenítőn, mert olyan volt mint régen az analóg földi adás, ha gyenge volt a jel, szellemképesedett minden).
Ja és a legjobb része még csak most jön: ezt a funkciót hiába kapcsolta ki az ember, minden ki-be kapcsolásnál vagy áramtalanításnál elfelejtett a monitor! Szerintem ezt amúgy direkt így állították be mert minden mást rendesen elmentett, de ezt az egy lényegi beállítást, na ez aztán nem.1 évig bírtam vele, majd eladtam. Ekkor elhatároztam, hogy samsung monitort soha többé. Lehet, hogy most már javultak, de ez olyan mély nyomott hagyott bennem (vagyis a szememben), hogy nálam a samsung elvágta magát a monitoroknál.
Most egy Dell U2417H-t használok, na a monitor fogalma kb. itt kezdődik. Csak a talpa kb. kétszer olyan nehéz mint az egész samsung monitor volt. Nem is billeg, max földrengéskor.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Lenovo Legion 5 (16IRX9) Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (3 év Prémium Lenovo Garancia)
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Fujitsu Primergy RX300 S7 + 2xE5-2620 + 64Gb RAM + 6 HDD CADDY + LSI MegaRAID SAS 2208+BBU + RAILKIT
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest