- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
koby11h #115730 üzenetére
Én is kipakoltam előző este, de a következő okokból :
1. Az egész utca már reggel elkezdte kipakolni, így este 6-kor én is
2. ha az arra járó cintényér tud valamit hasznosítani a cuccokból, akkor vigye, azzal sem a landfill-t töltöm (mondjuk vagy 2 éve egy kitett PC házat utólag megbántam)
3. Másnap reggel még 7 előtt elvittek mindent, és uram bocsá, de szombaton nemhogy 7, de 9 előtt sem kelek fel, vagy ha igen, akkor azt meg kell fizetni.Mondjuk este 10-kor még egy hat fős (apa, anya, és négy gyerek) elem kiscsalád szétbarmolgatta a cuccokat, zajongva az ablakom alatt.
-
szebe
addikt
válasz
koby11h #115730 üzenetére
Nálunk pár éve már az a meta, hogy kijön egy kukásautó személyzettel, kint állnak a parkolóban 10-18-ig, aztán nekik lehet vinni a szemetet.
-kérhetnek lakcímkártyát, így az sincs, hogy más odahordja a szemetét
-nincs halmozódó szemétkupac, amit aztán a "recycling-matadorok" széttúrnak, és nem veszekednek rikácsolva hajnalig
-ténylegesen csak azt vesznek át, amit lehet. A klasszikus módszernél rengeteg nem odavaló dolog is kikerült (elektronikai hulladék, akksi, olaj, stb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged