- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
strogov
senior tag
A cikk tárgyát nem ismerem, úgyhogy nem tudom mennyire értelmes/nem értelmes, de ... kerékpározni legtöbben verőfényes napsütésben szoktak lehetőleg napszemüvegben, hogy a bogarak ne a retinán legyenek öngyilkosok. Ez a kombó teljesen használhatatlanná tesz bármilyen mobiltelefont. Illetve azt teszi lehetetlenné, hogy rápillantva leolvasd azt az értéket ami érdekel. Pár másodperc koncentrálás után meglesz egy mobilon is, csak az nem ugyanaz az a szint, mert addig nem tudsz normálisan tekerni, és figyelni. Pár óra tekerés alatt meg percek lesznek a pillantás másodpercekből.
Itt pedig mindenki eldönti magának, hogy megér e neki pár tíz/száz ezret, hogy ütemvesztés nélkül is lássa az értékeket, vagy olyan kutyaütő mint én, hogy úgyis mindegy.
-
cSuwwi
senior tag
Nekem pl. csak információs jelleggel kell mennyit tekertem, sebesség, magasság, térkép nem fontos, ha kell előveszem a táskából. Most egy régi mi fit 4-es pánttal mérem ezt, de sokszor elveszti a kapcsolatot, finoman szólva se pontos, nehezen látható fényben+napszemüvegben, a telefont meríti rendesen ezért a powerbankot cipelhetem.
Ez pont azt tudja amire nekem szükségem van, saját gps miatt a karkötő se kell, így nem lesz fehér karika a kezemen ahol nem barnulok le. Kis extra pénzért van hozzá tartó is, amivel nem a kormányon lesz, nekem ennyit megért (rendeltem egyet) aztán max. lesz egy mutatós órám, ha másra nem jó -
Bog
HÁZIGAZDA
Tedd fel magadnak a kérdést, hogy ha taknyolsz, akkor a telefonodat akarod összetörni, vagy inkább ezt. Aztán ha nem vízálló a mobilod, akkor is gondban leszel, no meg ez némiképp kisebb, mint akármilyen telefon és nem mindenki akar a kormányon látni egy mobilt. A láthatóság is más direkt napfényben, az üzemidő sem alakul hasonlóan, kesztyűben is tudod kezelni a gombok miatt... szóval, izé, nem véletlenül vannak erre céleszközök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- 3-IN-1 USB C HUB Samsung - DEX
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged