- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Kössz szépen a visszajelzést!
Ezek szerint csak transzflektív kijelző van benne, mert ilyet a legbikább háttrévilágítással sem tudna.
Már csak egy kérdés: a háttérvilágítást be lehet-e úgy állítani, hogy csak én - és ne a kerékpár megmozdulása - aktiválja?
Azt írod, hogy a jobb alsó gomb a háttérvilágítást kapcsolja ki és be. Viszont én arra lennék kíváncsi, hogy be lehet állítani úgy, hogy alapból ne legyen világítás. -
-
Zotya84
őstag
Estem én már olyanokat és akkorákat, hogy már élnem sem feltétlenül szabadna (hogy mégis, ahhoz nem kevés szerencse is kellett, még ha csak a néhány legnagyobbat emlegetem), de a kormányon megtalálható cuccok közül eddig talán egyetlen eszköz (rögzítése) bánta az eséseket. És azt is én sodortam le a stucniról. Lágyékkal. Jó kis Garmin Dakota 20.
De, egy telefont biztos nem raknék kormányra. Jó helyen van az a mezzsebben. Ott még sosem sérült meg, vagy okozott sérülést. A vízállóságról meg lehet gondoskodni, mindkét említett helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux felhasználók OFF topikja
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- LEGO klub
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Ford topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest