- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem akarom már soká húzni az offot, csak röviden:
- Nem vagyunk egyformák
- Az elmúlt 2-3 évben nem találkoztam olyan AAA játékkal, ami tetszett volna. Talán a BL3 Steamen... oh wait.
- Nekem az Assassin's Creed és a dögunalom egzakt szinonimák. 70 óra abból? Help!!!
- A vizuális / térbeli komplexitásban igazad van, de ez csak egy eszköz, amit tudni kell használni, hogy játékélmény legyen belőle. Ez nemhogy egyre jobban menne, hanem egyre rosszabbul.Szóval játékélmény terén nekem elsősorban az indie / fél-indie (önálló stúdió, de nagy kiadói támogatással, pl. Klei) szektor szolgáltat. Nyúl meg puska ide vagy oda
-
-
válasz
olbaidhun #39 üzenetére
Olyan, mintha minden évben ünnepelnéd az adott CoD-ot, Assassins Creed-et
Nem kell hülyeségeket a másik szájába képzelni
Az AAA kategória szerintem is eléggé lezüllött, de azért ott is jönnek rendszeresen jó játékok - Bioshock-széria, Borderlands-széria, nekem a Crysis-ek is bejöttek, Witcher-széria, Fallout 3-4, Portal 1-2, MGS: V, akár a '16-os DOOM, stb.
Ellenben az indie (vagy fél-indie) címek, amiknek a "fantasztikus eredményeit meg kell említeni" gondoskodtak arról, hogy folyamatosan, éves szinten tucatjával jöjjenek a kiemelkedő játékok. SteamWorld-széria, a Supergiant játékai, Spacechem, kalandban a Daedalic és Wadjet Eye, GSTD, Hex(meg egyéb)cells, a Klei cuccai, és még sok-sok kisebb, izolált cím, sorolhatnám napestig. Nagyon sok olyan játék született az elmúlt 10 évben, aminek a 90-es és a 2000-es évek első felének termése jellemzően a közelébe sem ér. És ez csak PC, konzolokon nem vagyok otthon.
Lehet persze ostorozni az ipart, nagyrészben jogos is, de ha valaki éppenséggel játszani akar, nem ostorozni, akkor bőven van miből választani - sokkal bővebben, mint 10 éve. -
válasz
Carlos Padre #19 üzenetére
Aki olvasta a könyvet, az azt is érti, hogy a románc is komoly szerepet játszik a végkifejletben, (legalább) két aspektusból. Valahol még a szánkba is rágja Gibson.
(#27) olbaidhun: nem tudom, játékipar alatt pontosan kikre gondolsz, de az elmúlt 12-13 év töméntelen mennyiségű nagyszerű játékot hozott.
-
válasz
Carlos Padre #16 üzenetére
Az meg a cím jelentésének a másik felét veszíti el.
-
Szép munka, köszönjük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest