- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
De ezt mondom én is, hogy az fps fontosabb, már most sem a képminőséggel van gond.
Példa: ha választható volna checkerboard 4K stabil 90fps és natív 4K stabil 45fps mellett, akkor én előbbit választanám, függetlenül attól, hogy élesebb a natív, kéne hozni (opcionálisan) ezeket az eljárásokat PC-re, én csak erről papolok. -
-
keIdor
titán
Szerezd be a játékot, és nézd meg magad: Gears of War 4
Itt meg Witcher 3: PS4 Pro checkerboard 4K vs Xbox One X natív 4K
Magam részéről inkább kéne a magasabb fps, mint a natív, ha választható lenne.
-
keIdor
titán
GTX-780Ti ---->>> GTX-970, itt egy másik, mindkettő 28nm, viszont szerintem sem törvényszerű, hogy ugyanazt hozza. Találgatás az egész, amíg meg nem jelenik...
GhostPetya: Csak hogy semmiféle vizuális hátrányod nincs a checkerboard 4K meg a natív 4K között, nagyítóval keresi a DigitalFoundry is a különbséget a Witcher 3-nál. Pont a natív 4K erőltetése a roppant energiaforrás pazarló eljárás. Minek? Ráadásul ők nagy TV-ken keresik, te egy átlag 27" 4K monitoron aztán keresheted a különbséget. Ezért szenvedés a 4K PC-n.
-
keIdor
titán
válasz
cyberkind #20 üzenetére
Azt is tegyük hozzá, hogy pl. Witcher 3 PS4 Pro-n checkerboard 4K, Xbox One X-en 1800p-2160p között ugrál dynamic resolution miatt.
Ha ezek az eljárások lennének PC-n is, sokkal könnyebb volna a 4K-t futtatni. Van amelyik játék tudja amúgy az utóbbit, pl. Gears 4-nél láttam, Forza Horizon 3-nál is, de nem túl elterjedt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest