Új hozzászólás Aktív témák
-
User-Name
csendes tag
Köszi! Igen, olvastam a történeted a 'nem létező', postára adott alkatrészről.
Igazából azt remélem hogy tényleg csak egy forrasztás a ludas, vagy max. egy tök átlagos, mindentelefonbanilyenvan hangszóró található benne, és bármelyik telefonszervízben ki ttudják cserélni. Így megoldódna 20 perc alatt a történet. No, majd kiderül. Visszaküldeni biztosan nem fogom.
-
User-Name
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Én bő 3 hónapja használom folyamatosan az X12-t, BG-ről rendeltem. Pár nappal ezelőttig tökéletes volt, semmi hiba, semmi lefagyás, tette a dolgát. Felhasználását tekintve telefonálás, smsezés, játék, kis videó, maximálisan rendben van a készülék. Két napja viszont mindenféle előzmény nélkül (nem ejtettem le, nem érte semmi külső behatás) amikor elindítottam egy videot, a hátlapi hangszóró recsegve szólt. Azóta hol hangosabban, hol gyengébben recseg, de van, hogy teljesen néma, majd pár óra múlva újra ad ki hangot, de persze recseg közben. Abból, hogy egyszer szól, egyszer süket arra gondolnék, hogy a hangszóró forrasztása engedhetett el. Sosem volt full hangerőre állítva, tehát biztosan nem lett 'széthajtva' (bár szerintem nem is igen kehetne). Szerintetek megúszom ennyivel (forrasztás javítás), vagy inkább maga a hangszóró adta be a kulcsot? Ha hangszóró baja van, azt vajon könnyen ki tudom itthon cseréltetni, vagy típusspecifikus hangszóró van benne? Az a helyzet, hogy nem szívesen nélkülözném egy ilyen 'kis' hiba miatt hónapokig a telót. Ügyfélszolgálatnak még nem írtam, érdemes ilyen 'kis' hibával levelezgetni velük, vagy egyszerűen megoldják nekem itthon egy szervízben, és le van tudva? Előre is köszi a válasz(oka)t!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest