- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
i3-i5-i7---->r3-r5-r7
switch--->smach
Azta.
Azé' latszik, hogy kinaiak a befektetők. -
-
GodGamer5
addikt
Natívan futtatja a Steamet. Gyalorlatilag bármilyen játék elindul rajta ami Steamen van. Erre szerintetek nincs igény? Egyre jobb hardverrel ez egy szuper cucc.
-
carl18
addikt
Én láttok ennél a gépnél fantáziát. GPD Win 300+ dollár és ettől sokkal rossszabb, ez sokkal erősebb lesz, jobb kialakítás stb. Lehet drágább lesz de jobb is, persze fejleszthető.
Egyetlen gond valóban az akkumulátor 15-28 watt elég szépen le tudja szívni az a telepet, legyen az 4000 esetetleg 5000 mah. Switch is szépen visszafogja az órajeleket hordozható űzzemódba. Vannak hibái de nem rossz a elképzelé.
Bírom még meg se jelent valami de itt 20-ból/18 ember szét fikázza minek ez, shit. Mint ha mindenkibe ugyan az a program futna fejbe. Magyarország amúgy se elsődleges piac, inkább usába lesz ez nagy dívat. Addig nem mondok semmit amíg meg nem jelent.Android játékok meg nem ugyan azok, van pár jó cím de közel se asztali platformokkal vetekedő szint. Mikor megnézzek egy android vs iphone gameplay videót. Iphone készüléken tükörsimán fut a san andreas, android verzió meg orrba szájba szaggat.
-
Z10N
veterán
tervezett
-
Zoolee19
senior tag
Csak nekem tünik PSP kopintásnak?!
-
AGE-T
őstag
10 évesen vesémet adtam volna egy ilyenért, gondolom nem mi vagyunk a célközönség. De a tabletek, mobilok korában erős idegrendszer kell egy managementnél, ha egy ilyet ki akarnak tolni haszonnal. Ráadásul jött közben egy Switch is, ami már a fanokon sikeres tud lenni. Elképzelés már ott bukta, hogy nem egy zárt rendszerről van szó, ezért a konzol mivoltát máris bukta. Márpedig a fejlesztők nem igazán szeretnek azzal szórakozni, hogy a verziót megcsinálják, mindenféle hardverkombinációval. Lásd pc portok.
Másik oldalról meg ott van a szoftver. Windows fog ezen futni, akkor igen vaskos hardver kell, nagyon durva aksival, hogy elfusson egy 3d-s game 1-2 órán át. Háttérben futó Windows miatt sok teljesítményt buk a hardver. Ez egy kézikonzolnál nagyon nem előnyös. -
Erre van igény?
-
AGE-T
őstag
Xarókonzol.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
errorcode06 #8 üzenetére
Szerintem ők a Rhomb modulra játszanak. Emiatt csúszott maga a fejlesztés nagyon sokat eredetileg, de végeredményben ez kifizetődik, mert amint itt a Raven Ridge csak egy Rhomb modult kell cserélni az alapdizájnban, tehát a továbbfejlesztési költség minimális. Olyan mint egy asztali gépben a proci/memóriacsere. És ezt elég sokáig el tudják játszani.
-
-
ONEFREE
aktív tag
28nm
7nm el lehetne valamit kezdeni..Szerintem ezt kár forgalomba hozni..
-
válasz
errorcode06 #4 üzenetére
Igen, utána is tudsz olvasni az üzemidejének...
-
AllTheBest
őstag
válasz
antikomcsi #3 üzenetére
Van már hasonló a kínaiaknál, csak lényegesen gyengébb. [link] Érdekes cucc, régebben én is gondoldtam ezen, csak aztán rájöttem, hogy sokat úgysem használnám, max utazás közben, de ott emg általában én vezetek szóval...
-
errorcode06
őstag
válasz
antikomcsi #3 üzenetére
Ebben igazad van, de abba gondolj bele, hogy a Switch-ben is aktív hűtés van (az is kb 15w-s tdp-vel rendelkezik).
-
antikomcsi
veterán
Már le is írtátok, amiket akartam.
Hihetetlen, hogy erre még van fizetőképes kereslet!
Kézi játékgép, ventilátorral, 28W-al, "jól hangzik". Mennyi ennek az üzem ideje?
Nekem eszembe sem jutna otthon egy ilyet elővenni, ahol pedig lenne töltési lehetőség. Ahol meg nincs, ott csak egy jó drága kis nehezék a hátizsákba. -
28W TDP? Milyen aksiról (és mennyi ideig) fogják azt etetni?
-
Locutus
veterán
Csak én csodálkozok rajta, hogy ezek még tényleg érdekelnek valakit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest